Hvordan oppdage Ovarian Cancer

Ovarian kreft er ofte kalt en "silent killer", og med god grunn. Symptomene på eggstokkreft er vanlig og ofte tilskrives andre, mer vanlige sykdommer og tilstander. I mange tilfeller, etter den tid ovariecancer diagnostisert, har det allerede spre seg til andre deler av kroppen, noe som gjør det vanskelig eller umulig å behandle. Enhver kvinne bør gjøre følgende for å sørge for at eggstokkreft, hvis det blir oppdaget, fanget tidlig. Du trenger
Journal eller notepad gynekolog kontaktinformasjon
Vis flere instruksjoner
en

Overhold de tidlige symptomer på eggstokkreft. Disse inkluderer en følelse av fylde i magen, oppblåsthet, gass som ikke er lett lettet, smerter under samleie, uregelmessige blødninger og en hyppig behov for å urinere. Skriv symptomene dine ned, blant annet hvor hyppig de er og hvor lenge, slik at du har en rekord å diskutere med legen din hvis nødvendig.
2

Se din gynekolog for vanlige bekken eksamener. Hvis eggstokkene er hovne, kan legen være i stand til å føle dem. I tillegg kan en celleprøve oppdage kreft i eggstokkene, men dessverre er dette vanligvis når kreften har nådd et avansert og dødelig status.
3

Be om en blodprøve. CA-125 test kan avgjøre om det foreligger en høy grad av ca-125 protein i en kvinnes blod, som kan være en indikator for ovarial cancer, men ikke i alle tilfeller. Denne testen er bare vanligvis gitt til kvinner med høy risiko for å utvikle eggstokkreft grunn av en familie historie av sykdommen.
4

Be om en transvaginal sonogram. Dette er en prosedyre der en ultralyd er tatt av eggstokkene. Hvis det er vekster på eggstokkene, vil de dukke opp i bildene. Dessverre kan det være vanskelig å si om de vekster er kreft.
5

Send til en biopsi. En biopsi er en kirurgisk prosedyre som vil teste eggstokkvev for kreft. Dette er den eneste sikre måten å diagnostisere sykdommen.

helse

· Long Term Bruker for Grapefruktkjerneekstrakt 
· Senior Living i Glenview , Illinois 
· Hvor mange karbohydrater bør en diabetiker konsumere på en dag? 
· Hjelp Teknikker i Rådgiving tenåringer med lav selvfølelse 
· Hvordan åpne Blokkerte eggledere 
· Hvordan å miste vekt uten å telle kalorier 
· Homeopatiske Cures for Vorter 
· Bivirkninger av Imdur 
· Delvis Hysterectomy og PMS symptomer 
· Vurderer du å få en privat helseforsikring?