Prostate Cancer Cure Rate

Vitenskapen har gått langt for å forstå og forholde seg til prostatakreft, forbedre den generelle prognose for dem som er rammet med det og kur rate. Avhengig av alder hvor de blir diagnostisert, bør menn frykter døden av alderdom før de bekymre seg om å dø av prostatakreft. Prostate Cancer

risiko for å utvikle prostatakreft øker med alderen. Andre risikofaktorer inkluderer etnisitet --- afrikanske amerikanere er mer sannsynlig å utvikle prostatakreft, japanske menn, mindre sannsynlig --- og eksponering for farlige kjemikalier. Symptomer inkluderer svekket eller endret evne til å urinere kombinert med mulighet for lokale smerter ved vannlating eller sædavgang.
Behandling

allment aksepterte behandlinger for prostata kreft er kirurgi, stråling og kjemoterapi. Kirurgi som mål å fjerne prostata selv, mens stråling og kjemoterapi handle for å eliminere kreftceller.
Overlevelse

Kreft er aldri teknisk betraktet som "kurert" men bare plassert i remisjon, som er en venteperiode for å se om det kommer til overflaten igjen. Ifølge American Cancer Society, er fem års overlevelse for pasienter med prostatakreft 100 prosent. Den 10-års overlevelse er 91 prosent.
Forbedre kur rate

En rekke faktorer påvirker den generelle overlevelse for personer med prostatakreft. Generelt yngre pasienter har en tendens til å fare bedre i behandling, gjør som personer som er mer fysisk form.
Hensyn

Tidlig påvisning forbedrer overlevelsen av pasienter. For eksempel, ifølge EMedTv.com, selv om de fem- års overlevelse er 100 prosent for lokaliserte prostatakreft, synker overlevelsen til 33,3 prosent hvis kreften sprer seg i hele kroppen. Menn bør være nøye med regelmessige prostata kreft screenings å oppdage kreft før den sprer seg.


helse

· Historien om HLR Trening 
· Hvordan diagnostisere Gonoré 
· Hvordan å miste vekt raskt uten Fettsuging 
· Acid Reflux Hjem Utbedring 
· Sunn Campfire Snacks
· Diabetes Forklart 
· Risikoen for brystkreft tilbakefall 
· Hvordan du skal ta reseptbelagte medisiner 
· Hvordan behandle overdreven tørste 
· Hvordan behandle Infiserte sår