Hva er Seed Implanting for prostatakreft?

Seed implantere, eller brachyterapi, er implantasjon av små strålingsrelevante frø direkte inn i kreftvev av prostatakjertelen. Det er en av de mest populære behandlingstilbud for prostata kreft, men som med alle behandlinger, bør pasienten fullt informert om fordeler og risikoer før en beslutning om behandling. Prosedyre Fakta

En kombinasjon av antibiotika og en anestesi vil bli administrert. Prosedyren utføres med pasienten på ryggen, knær i stigbøyler. Ultralyd vil ofte lede de faste 50-80 radioaktive jod eller palladium frø implantater som er satt inn med nåler. Du kan bli bedt om å urinere gjennom en sil for et par dager i tilfelle noen frø pass.
Fordeler med Brachyterapi

Brakyterapi er en minimal invasiv prosedyre. I motsetning til ekstern strålebehandling, noe som krever en fem dagers uke, seks til ni uker lange behandlingsperioden brachyterapi er en poliklinisk prosedyre med en rask utvinning tid.
Urin Risks

Urin risiko forbundet med brachyterapi omfatter nedre urinveier irritasjon, smerte, betennelser, svie, hyppig vannlating, urin haster, smertefull vannlating og våkner flere ganger om natten for å urinere.
tarmfunksjonen Hensyn

Brakyterapi kan forårsake endetarms irritasjon, smerte, svie, frekvens og det haster med avføring.
ulemper

Menn med høy grade kreft er ikke gode kandidater for brachyterapi, verken er menn som jobber eller bor med barn eller eldre som terapi produserer pasienter som er nesten radioaktive. Seksuelle bivirkninger kan omfatte erektil dysfunksjon og mulige kjønnshår tap. Stråling muterer sædceller, så bli far etter brachyterapi er svært usannsynlig.

helse

· Oppdag hvorfor det så viktig å få regelmessige synsundersøkelser 
· Om lungeproblemer hos nyfødte 
· Hvordan gi opp alkohol og være Glad du gjorde 
· Nervøse kolitt Symptomer 
· Likheter mellom Overspising & Hamstring Disorders 
· Overgangsalder og migrene 
· Se selv de mest fremragende Fordelene med et minne skum topper 
· Mesothelioma Forventet levealder Hva bestemmer det? 
· Aromaterapi Stearinlys; Hvilke typer Finnes det 
· THC Detox: Hva er det