Kreft Radio Therapy

Radio terapi, også allment kjent som stråling metoden, er en vanlig behandling for pasienter som lider av kreft, sammen med andre behandlinger som kjemoterapi, medikamentell behandling og kirurgi. Kreft er en tilstand karakterisert ved ukontrollert proliferasjon og multiplikasjon av cellene i kroppen. Radio terapi inkluderer ofte utsette kreftceller for høye energi stråler som gamma-stråler og X-stråler, som styrer cellenes multiplikasjon og hemmer deres sprer seg i kroppen. Dessverre er ingen behandling form, herunder strålebehandling, er funnet å kurere kreft helt. Former for strålebehandling

Intern og ekstern strålebehandling gis for å behandle kreftpasienter. I indre terapi, er en enhet som er koblet til en ledning og et kateter satt inn i nærheten av eller inne i kreftsvulst. Denne enheten irradiates de ondartede cellene og ødelegger dem. Ekstern terapi, også kjent som ekstern stråle terapi, innebærer å utsette kreftcellene med ekstern stråling for å drepe kreftceller.

I noen tilfeller er en tredje form for strålebehandling, kjent som brachyterapi, benyttet for å behandle kreft pasienter. Det er for det meste brukt til å kontrollere ubehag og smerter forbundet med kreft former. Brachyterapi innebærer å plassere radioaktive frø (hentet fra radioaktive isotoper) nær kreftcellene å skade dem og hindre deres vekst.
Time Frame

Tidsramme for strålebehandling er ofte forskjellig for hver enkelt pasient, avhengig av hvilken form for kreft og metastase det indre av de ondartede cellene. Likevel er i de fleste tilfeller strålebehandling administrert daglig i nesten to til tre måneder

Effekter

Bivirkninger er ganske vanlig med strålebehandling:. Tap av hår , tap av appetitt, tretthet og trøtthet, utslett og andre hudirritasjoner.
Fordeler og fordeler

Strålebehandling er vanligvis å foretrekke fremfor kirurgi, særlig for eldre pasienter, pasienter har hjerte problemer og de med andre kroniske medisinske tilstander.
Forholdsregler og advarsler

pasienter som gjennomgår strålebehandling er ofte anbefalt av sine leger å unngå eksponering for solstråler og miljøgifter , for å unngå alkohol og å slutte å røyke.

helse

· Forskjellen mellom Stun & Taser Guns 
· Hvordan gjenopprette fra en Lumbar laminectomy 
· Hvordan bestille Phentermine Online 
· Hvordan bruke urtete for sesongmessige allergi symptomer 
· Informasjon om Shea Cocoa Butter 
· Fordeler med forskjellige typer høreapparater 
· Cerebral Stroke Symptomer 
· Slik unngår du at High Blood Sugar 
· Hvordan bruke Wheat Germ Oil 
· Forstå Lupus Og Staying Healthy