Hvordan behandle hudkreft med urter

Hudkreft er en av de vanligste formene for kreft diagnostisert i USA. Imidlertid, ved tidlig oppdagelse, er det også en av de enkleste å behandle. Det er to primære former for hudkreft: basalcellekarsinom og melanom. I tillegg til konvensjonell behandling, er det en rekke av urter som kan brukes for å lette ubehag, eliminere symptomer og forhindre fremtidig utbrudd og spredning. Basal cell carcinoma er vanligvis godartet, og kirurgi for å fjerne kreftceller kan utføres i en hudlege kontor. Imidlertid er melanom ofte mye mer alvorlig ettersom det vokser mye mer aggressivt. Eventuelle mistenkelige vekster bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege, og under hans veiledning, kan urter brukes til å eliminere samt forebygge hudkreft vekst. Du trenger
AloeVitamin EFlaxseedDried gurkemeie
Vis flere instruksjoner
en

Bruk aloe regelmessig til hud som er utsatt for overdreven UV-stråler for å hindre produksjon av kreftceller. Aloe har lenge vært en populær behandling for solbrenthet for sin beroligende gel og kjølende egenskaper. Imidlertid inneholder denne urteaktig plante også antihistaminer, som hindrer produksjonen av flere kjemikalier som nærer kreft. Etter langvarig eksponering for solen, bør du påføre aloe og en betydelig mengde av vitamin E, som også beskytter huden ved å forby produksjon av mange kreft-nærende kroppslige kjemikalier.
2

innlemme linfrø i en ellers sunt kosthold regime. Ifølge University of Maryland Medical Center, er linfrø en god kilde til lignans, som har vist seg å beskytte mot hudkreft, samt å forebygge kreft sprer seg mot lungene.
3

Bruk en gurkemeie omslag to ganger daglig til kreft området. Gurkemeie, ofte funnet i indisk curry, har blitt brukt medisinsk i århundrer. Det er en utmerket kilde til curcumin, en kraftig antioksidant som kan bidra til å minimere kreft cellular aktivitet samt rense kroppen for giftstoffer som øker sjansene for fremtidig tumorvekst. For å gjøre et omslag, kombinere gurkemeie og vann til en tykk pasta og spre den over huden. La blandingen siver inn i huden i 10 til 15 minutter før du vasker grundig.

helse

· Bivirkninger av Rhinocort nesespray 
· Hvordan gjenopprette fra en Lumbar laminectomy 
· Hva er Vann Bugs? 
· Cranberry Juice og mørk sjokolade: To Tasty måter å øke din helse 
· Plateepitelkarsinom Behandlinger 
· Hva er årsaken til roten kanalene på tennene? ​​
· Hva kan skade Gulv 
· Slik Spot Nickel Forgiftning 
· Legg Fitness Kosttilskudd i kosten for å få best mulig resultat 
· Beste produkter for hårtap