Lett Behandling for Flere små Basal celle kreft

Basel cell carcinoma er en av de vanligste typer hudkreft. Heldigvis er det vanligvis svært lett å behandle, og ikke spre seg til andre deler av kroppen, noe som betyr at det kan kureres. En metode for behandling som er spesielt effektivt er lysbehandling, eller fotodynamisk terapi, som er ikke-invasiv og fungerer like bra som tradisjonelle behandlinger som stråling eller cryosurgery. Definisjon

fotodynamisk terapi, eller PDT er en type behandling for hudkreft som bruker et fokusert lys og photosensitizing kremer eller gels å målrette kreftceller og drepe dem. Dette fungerer med bare overflate-baserte kreft, men det er en effektiv behandling likevel.
Typer PDT behandling
p Det finnes flere forskjellige typer lys som brukes i behandling av basal celle kreft. Ett alternativ er laserlys, som kan justeres for å fokusere på enkelt farge som den fotosensibiliserende middel er mest mottakelig for, er meget konsentrert og kan gjøres meget lyse. Non-laser lysbehandling er ment mer for hudkreft som dekker et større område av huden.
PDT behandling prosedyre

Gjennomgår lysterapi behandling er faktisk veldig enkel og smertefri. Først er en photosensitizing agenten gnidd på det berørte området. Noen få timer, kan passere for å la fløten trenge inn i kreftceller. Deretter en lys skinner på kreft for en spesifisert tidsperiode avhengig av intensiteten på lyset. Deretter er det behandlede området dekkes med en bandasje, og du vil bli utstyrt med vaskeanvisningen.
PDT bivirkninger
p Det er normalt for noen bivirkninger oppstår følge din lysterapi behandling. Vanligvis vil det området som ble behandlet føler ekstra sensitiv og kan brenne eller svi. Det kan også klø og og blir røde. Et par uker etter behandling, vil det se ut som om du ble solbrent i det behandlede området, med hevelse, rødhet og svie er de vanligste bivirkningene. Huden kan også blemme og skrelle. I sjeldne tilfeller blir området smittet, krever antibiotikabehandling.
PDT Etter Care

Etter lysbehandling for basal celle kreft, må du følge spesifikke etter- vaskeanvisningen, vanligvis gitt av legen din. Men de vanligvis inkluderer forholdsregler som å beskytte det behandlede området mot lys for en angitt tidsperiode før photosensitizing agenten slites av, ved hjelp av lidokain å lindre smerter og behandling av blemmer og flassende hud med foreskrevet kremer.

helse

· Hvordan bruke Tretinoin Cream 
· Måter å håndtere tann Pain hjemme? 
· Finne den beste appetitt suppressant 
· Slik får dratt - tips for å få i gang 
· Hvordan finne Bulk Essential Oil 
· De beste ideene for en Low Carb Breakfast
· Hvordan å underholde autistiske barn på en bil Ride 
· Urter for Drømmen Puter 
· Alkoholholdige Forgiftning Intervention triks 
· Metoder for Teeth Whitening