Hvordan behandle melanom hudkreft

Ifølge National Cancer Institute (NCI), er melanom den mest alvorlige formen for hudkreft med mer enn 53.000 amerikanske personer diagnostisert hvert år. Med melanom, dine pigment celler blir ondartet og kan forekomme i etapper. For eksempel, når hudkreft starter på huden din, har du iscenesette jeg melanom. Men hvis det har spredd seg til lymfeknuter, deretter til lever, hjerne og lunger, det har avansert til scenen IV. Så det er viktig å forstå behandlingstilbud tilgjengelig. Instruksjoner
en

gjennomgå kirurgi. Hvis melanom er begrenset til huden (trinn 0-1), vil legen fjerne melanom ved å kutte det ut. Dette gjøres vanligvis i legens kontor og under anestesi. Du vil ha et lite arr som kan falme over tid.
2

Inkluder ytterligere behandling for trinn II og III melanom. Etter kirurgi, kan legen vurdere ytterligere behandling som lymfeknute biopsi, medisin som interferon, og observasjon. En lymfeknute biopsi vil sjekke for å sørge for at melanom har ikke spredd seg. Interferon er et protein som ligner på hva dine hvite blodceller produserer. Det vil øke immunsystem til å bekjempe kreft og drepe kreftceller.
3

gjennomgå strålebehandling hvis melanom har avansert til scenen IV. Når kreften har spredd seg utover huden din til din bein, lever eller hjerne, behandling etter operasjonen vil være stråling eller cellegift. Legen din kan bestemme å behandle deg med immunterapi-lignende vaksiner for å hjelpe immunforsvaret søke og angripe kreftceller.

helse

· Homeopatisk medisin for Restless Leg Syndrome 
· Hva er noen behandling planer for prostatakreft? 
· Hvordan lage en flaske Pipe 
· Hvordan identifisere hodelus og luseegg 
· Kompresjon Running Sock /komprimering Reise Sokk din perfekte følgesvenn 
· Neck Pain Treatment for en herniated Disc 
· Hva er fordelene med en Anestesilege? 
· Asbestsanering lover i staten Connecticut 
· Slik Cure hjerte smerte 
· Hva er falske tenner implantater laget av?