Hvordan fortelle om en føflekk bør fjernes

Enhver type vekst, flate eller hevet, på huden som er brun, tan eller rosa kan betraktes som en muldvarp. Soleksponering fører ofte en muldvarp å mørkne. Gjennomsnittlig person har mellom 10 til 20 mol, i henhold til National Cancer Institute. De fleste er godartet eller ufarlig. En føflekk som endrer seg i farge, form eller har skarpe kanter bør undersøkes av en medisinsk faglig. Han vil mest sannsynlig fjerne den og få den undersøkt for mulige kreftceller kalles melanom. Noen risikofaktorer for melanom inkluderer lys hud, blemmer solbrenthet, slektshistorie og svekket immunsystem. Instruksjoner
en

Undersøk alle av huden din foran en full-lengde speil. Bruk et håndholdt speil for å undersøke baksiden av halsen, hodebunnen, og ryggen. Se på alle dine føflekker for å se om de har endret farge, form eller størrelse, og legger merke til nye føflekker.
2

Kontakt legen din hvis en føflekk er oser eller kløe. Også oppsøke lege hvis du har et sår som ikke gror, da dette kan være et tegn på hudkreft, også.
3

Når undersøke dine føflekker hver måned, holde ABDCs av malignt melanom i tankene: Asymmetri (når føflekken har en annen form på ett område enn den andre), border uregelmessig (når føflekken har scalloped kanter), farge variert (en føflekk som har mer enn én farge), diameter (en føflekk som er større enn størrelsen på en blyant viskelær er en bekymring).
4

Spør en venn eller familiemedlem til å sjekke hodebunnen i føflekker. Informere dem om hva de skal se etter, slik at de vet en mistenkelig føflekk når de ser en.

helse

· Genuine Farene ved å røyke sigaretter 
· Du kan beskjære en Southern Magnolia? 
· Medicaid fakturering Krav 
· Rask måte å bli kvitt Veggedyr 
· Kontorutstyr Rengjøring 
· Hvorfor skal vi kjøpe Resveratrol For helse? 
· Finne Good tannlegepraksis Marketing 
· Symptomene på trøtthet etter å ha spist 
· Hva er Kiiera Og det flaggskip VIV? 
· Total kneprotese Informasjon