Hvorfor er egg Rik på Omega 3 bedre for deg?

Ikke alt fett er bra for deg. Forskning har vist at omega fettsyrer er bra for deg. Den omega 3 fettsyren kan finnes i linfrø, laks, reker, østers, rapsolje, soyaolje og nå, egg fra lin korn-matet høner. Helse Fordeler

Noen av de helsemessige fordelene av omega 3 er forbedret hjernefunksjon og hjerte helse, lavere kolesterolnivå og redusert betennelse. Omega 3 kan også lindre noen symptomer på leddgikt, ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) og depresjon.
Ny kilde til Omega 3
Hen

Mange egg produsentene er nå fôring høner 10 til 20 prosent linfrø korn for å produsere egg er rike på omega 3 fatty acid. Linfrø er høyere i omega 3 og lavere i mettet fett enn andre kornsorter.
Hensyn

Foreløpig er det en debatt om hvor mye omega- 3 og omega-6, en annen fettsyre, bør du spise i kostholdet ditt. Begge konkurrerer om plassen i cellemembraner.
Anbefalinger

Ifølge Merck Manual, bør essensielle fettsyrer utgjør 1-2 prosent av kosten kalorier for voksne, med en foreslått ratio på 10:1 for omega 6: omega 3 fettsyrer. Olivenolje, for eksempel, har en ratio på 10:01
Omega-fettsyrer i Eggs
En balansert Egg

standard egg har en essensiell fettsyre forholdet 18 år.: en. Som mange matvarer, egg med høyt omega 3 har gode kvaliteter, men de må være en del av et balansert kosthold.

helse

· Molecular Cloning Protocols 
· Ovulex Vs. Clomid 
· Hvordan behandle gikt med alternative rettsmidler 
· Hva er Ventolin inhalator? 
· Hvordan kan Konvertering Disorder bli behandlet? 
· Den enkleste måten å finne en Vision Center 
· De forskjellige typer plast flasker 
· Lortab Abstinenssymptomer 
· Insomnia Symptomer 
· Hvordan kjøpe Jonathan Products