Tips om studenter med ADHD

Overgangen til college livet kan være vanskelig, men det er særlig for elever med ADHD (ADHD). ADHD studenter kan ikke justere godt til college levende fordi ta ansvar for livsstil og akademiske valg som var en gang ut av hendene kan være vanskelig. Studenter med ADHD er på et høyere risiko for å slite faglig enn ikke-ADHD studenter. Husk noen tips for justering periode kan gjøre overgangen enklere. Lag en tidsplan

Studenter med ADHD har ofte problemer med budsjettering sin tid, spesielt når det gjelder dagligdagse oppgaver som vask og måltid forberedelse, som kan ha blitt håndtert av foreldrene til dette punktet. Etablering av en rigid timeplan kan hjelpe unge studenter takle ADHD deres. "ADDitude", et magasin rettet mot mennesker med ADHD, anbefaler prosessen startes mens i videregående skole, slik at overgangen til college livet er mindre hard. Dette inkluderer planlegging søvnmønster, studietid og TV-tid, og forholde seg til planen.
Trening

Regelmessig mosjon er en god ide for alle, men det kan hjelpe lindre angst og stress som følger ADHD. Trening har vist seg å redusere stressnivået, så planlegger en vanlig trening tid hver dag kan hjelpe elevene å takle. Planlegging trening i morgen --- inkludert i helgen --- er en effektiv motivator for å våkne opp i tide.
Seek Stipend

ADHD er betraktet som en legitim lærevansker, og som sådan, mennesker som lever med det kvalifisert for visse stipend og tilskudd. Organisasjoner som National Center for Learning Disabilities, Inc. og disABLEDperson, Inc. tilbyr stipender utelukkende til mennesker med nedsatt funksjonsevne, slik at studenter med ADHD oppfordres til å søke.
Finne støtte

Studentene kan finne støtte og lære nye strategier for å takle ADHD ved å oppsøke andre med samme tilstand. Noen høyskoler tilbyr støttegrupper for elever med ADHD, eller kan lage spesielle rom for slike elever i klasserommet. Andre studenter kan ønske å bruke til en høyskole som spesialiserer seg på å undervise elever med lærevansker --- Floridas Beacon College, for eksempel, tilbyr BA og AA grader for elever med lærevansker, inkludert ADHD.

helse

· Forventet levealder for galleblæren kreft 
· Om Ultrasounds 
· Kan Diet Pills Lever The Weight Loss Resultat Du Desire? 
· Hvordan lese blodtrykket ditt Numbers 
· Hvordan Naturligvis balansere hormoner hos kvinner 
· Bli kjent med The American Cosmetic Dentistry 
· Diabetes og dens virkning på en familie 
· Kan jeg bli gravid the Day My perioden fram ? 
· Hvordan velge mellom en AC eller DC Stair Lift 
· Typer av Meningitt Symptomer