Hvordan vite melkeallergi Symptomer

Symptomene på melkeallergi er ikke så mye forskjellig fra symptomene på noen annen matallergi. Hva er annerledes med en melkeallergi er at selv babyer er mest utsatt, kan det utvikle seg til enhver tid. Voksne er like sannsynlig å utvikle en plutselig allergi mot melk som babyer er å bli født med en. Siden det er så mange matvarer som inneholder melk eller dens allergifremkallende protein, kasein, en melkeallergi og symptomene kan være vanskelig å administrere. Instruksjoner
en

vite forskjellen mellom en melkeallergi og laktoseintoleranse. I begge tilfeller kroppen reagerer negativt på et stoff som finnes i melk, men laktose intoleranse er langt mer vanlig. I denne tilstanden laktose (melkesukker) ikke blir fordøyd skikkelig på grunn av kroppens mangel på nok av de nødvendige enzymet, laktase. Laktoseintoleranse kan forårsake oppblåsthet, magesmerter, diaré og kvalme, som alle vil løse når du fjerne det laktase fra kostholdet ditt.
2

Kjenn den skyldige i melkeallergi. Melkeallergi er forårsaket av en reaksjon på en eller flere av de proteiner som finnes i melk. Hovedsak, er kroppen din vise caseins eller whey (eller begge) som et giftig stoff og lage antistoffer (IgE) for å bekjempe toksisitet. IgE frigjør deretter histamin inn i systemet som skaper en konstellasjon av allergisymptomer.
3

Avgjør om dine symptomer faller inn under en av de tre etablerte mønstre av melk allergisymptomer. Type 1 symptomene er vanligvis hudreaksjoner (elveblest, utslett, eksem) og skje umiddelbart etter inntak av en liten mengde kumelk. Type 2 symptomer er hovedsakelig av gastrointestinal karakter og manifest innen noen få til flere timer med inntak av melkeprodukter. Den viktigste Type 3 symptomet er diaré, som oppstår nesten en dag etter inntak av melk. Type 3 kan også innebære hudsymptomer.
4

Look for kontinuerlige symptomer i tillegg. Selv om du kanskje vet mønsteret at kroppen følger etter en kjent inntak av melk, det er andre tegn som er relatert til pågående eksponering for melkeproteiner i andre matvarer. Tegn er blant annet tett eller rennende nese, ørebetennelse, mørke allergiske sirkler rundt øynene, luftveissymptomer og, i noen tilfeller, unnlatelse av å trives hos spedbarn
5

Snakk med legen din om en definitiv diagnose. slik at du kan begynne å administrere din allergi. Han kan ta blodprøver i forbindelse med hudprikktester som en måte å bekrefte diagnosen og alvorlighetsgraden av allergi ditt.

helse

· Effektene av lavt blodtrykk 
· Diskusjon om beste hudpleie produkter 
· Tegn og symptomer på Candida Gjær 
· Hvordan unngå Forhøyede Kreatin Levels 
· Suboxone bivirkninger og avhengighet behandling 
· Hvor å Endre Batterier i Thomas & Friends tannbørster 
· Hvordan behandle babyens Acid Reflux uten Medicine 
· Tegn på leddgikt i føttene 
· Hvordan bli kvitt Vitiligo 
· First Aid Training Kurs