Om Angst Medisinering for Alzheimers pasienter

Alzheimers er en ødeleggende sykdom som frarøver hjernen av kognitive ferdigheter og frarøver den personen av normal atferd. Forskning blir gjort for å se hvordan du kan forebygge sykdommen og oppdage medisiner som vil stoppe forverring av kognitive ferdigheter og endre atferd. Det er spesifikke medisiner for å hjelpe redusere forverring av kognitive ferdigheter, men det er lite tilgjengelig for psykotisk atferd som vrangforestillinger, depresjon, aggresjon og angst. Forskere håper å finne medisiner som effektivt arbeide med både kognitive ferdigheter og atferd symptomer. Historie

På begynnelsen av 1900-tallet, utførte Dr. Alois Alzheimer, en tysk lege, en obduksjon på en kvinne som hadde lidd år med forvirring og problemer med hukommelsen. Han oppdaget avsetninger av plakk på nervecellene i hjernen så vel som tvunnede fibre inne i cells.Today, bærer uorden hans navn, Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er en langsom, progressiv sykdom i hjernen. Det begynner med et tap på kort sikt minne og utvikler seg til manglende evne til å resonnere, gjøre enkle oppgaver, bruke språket effektivt og opprettholde normale behavior.Symptoms vanligvis ikke skje før etter 70 år, men tidlig debut Alzheimers kan forekomme i mennesker så unge som 40 år. Femti prosent av tidlig debut Alzheimers er genetisk, men for sent innsettende Alzheimers, er sykdommen sannsynlig i 50 prosent av befolkningen 85 år og eldre.
Typer

Alzheimers fører til kognitiv svekkelse og psykotiske symptomer. Kognitiv svekkelse effekter evnen til å huske, forstå, tenke, resonnere og å dømme. Psykotiske symptomer inkluderer depresjon, angst, uro, mulig aggresjon, hallusinasjoner, vrangforestillinger og feilaktige identity.The psykotiske symptomer faller inn under en paraply av atferdsmessige og psykologiske symptomer på demens eller BPSD. Behandlingen for BPSD er like viktig som behandling av kognitive symptomer fordi hvis venstre ubehandlet, vil pasienten oppleve ekstrem stress og angst. Dette gjør det vanskelig for pasienten og for medhjelperen.
Forebygging /løsning

Diagnostisering BPSD starter med en vurdering av miljø og fysiske forhold. Hvis pasienten blir rystet av en merkelig omsorgsperson, så en endring i omsorgspersoner kan endre atferd.Hvis pasienten har leddgikt smerte, kan medisiner for smertene lette en depressiv stemning. Hvis pasienten har problemer med å sove om natten, stopper ettermiddag naps kan stoppe mareritt og hallusinasjoner. Hvis pasienten fortsatt har symptomer etter de underliggende symptomene blir tatt vare på, kan medikamentell behandling være nødvendig. Formålet med narkotika er å behandle de psykotiske symptomene og ikke sedate pasienten.
Teorier /Spekulasjoner
p Det er få legemidler spesielt utviklet for psykotisk atferd i Alzheimer-pasienter . Lorazepam, som hører til en gruppe av stoffer som kalles benzodiazepiner, brukes til behandling av angst og symptomer på depresjon på grunn av angst. Lorazepam fungerer på hjernen og nerver til å produsere en beroligende effekt. Den kommer i tablettform og flytende form og er vanligvis tatt 2:58 gang om dagen. Oxazepam også tilhører gruppen av legemidler som kalles benzpdiazepines.Like Lorazepam, blir det brukt til å behandle angst, men også agitasjon fra alkohol tilbaketrekning. Den kommer i tabletter og kapsler. Doseringen er vanligvis tre til fire ganger om dagen. Disse to stoffene er ikke utformet spesielt for Alzheimer-pasienter, men blir ofte brukt for mild og moderat angst. Risperidon er en anti-psykotiske stoffet som er lisensiert til å bruke for alvorlig angst og aggresjon i Alzheimer-pasienter, men anbefales ikke for milde eller moderate tegn på anxiety.Sometimes leger foreskrive anti-depressiva for å hjelpe med mild depresjon og søvn hjelpemidler for søvnproblemer .
Potensielle

Forskere arbeider kontinuerlig med bedre diagnostiske verktøy og forebyggende strategier for Alzheimers. Forbedre bildebehandling evne til MR og PET kan bidra til å identifisere pasienter med risiko for å utvikle sykdommen. For tiden er forskningen blir brukt på MR evne til å vise hvordan ulike medisiner for generalisert angstlidelse påvirke brain.Scientists ser på måter å bruke blod, urin, eller spinalvæske prøver å oppdage sykdommen. Det arbeides med å finne medisiner og vaksiner som skal forebygge sykdommen og stoppe sykdommen hvis den har kommet. Forskning er også oppdage at trening og et sunt hjerte kan avskrekke påvirker av Alzheimers.

helse

· Risiko og komplikasjoner av Gastric Bypass Surgery 
· Slik fjerner vorter med duct tape 
· Tenner og tannkjøtt Care 
· Healthy Cooking 
· Hvordan behandle gikt med Prednisolon 
· Slik Cure Vitiligo Naturligvis 
· Hvordan vite Cystisk fibrose Risikofaktorer 
· Yoga Lærer-Hvordan bli en 
· Swine Flu forholdsregler og forebyggende tiltak 
· Federal Definisjon av Restraint i sykehjem