Hvordan overleve i iskaldt vann

Vi håper alle at vi aldri vil finne oss i denne situasjonen - men i lys av den kommersielle jet landing i det iskalde vannet i New Yorks Hudson River og lignende ulykker - det er bedre å være forberedt og å lære ferdigheter som er nødvendige for å øke våre sjanser til å overleve en slik forrædersk forholdene.Dette artikkelen vil gi noen forslag om hvordan å overleve i iskaldt vann. Du trenger
Floating enhet
Svømming ferdigheter
Vis flere instruksjoner
en

gang i det iskalde vannet nøkkelen til overlevelse er å prøve og utsette kroppen fra å gå inn i hypotermi. Finn en flytende enhet eller objekt hvis man er i nærheten, og prøver å holde så mye av kroppen som mulig ut av det iskalde vannet.
2 p Hvis du er i vannet, deretter posisjonere deg selv for å hindre så lite varme som mulig fra å unnslippe kroppen din. Hold knærne tett til brystet ditt og krysser armene foran deg. Hold så rolig som mulig og prøve å ikke kaste bort energi ved juling rundt og la kroppen varme å rømme i det iskalde vannet. Prøv å holde hodet og ansiktet opp av vannet.
3

Crowd eller klynge sammen med andre mennesker i vannet for å bremse ned kroppen din varme fra rømmer.
4

Prøv å forbli rolig og ikke forsøke å svømme med mindre du ser hjelp ankommer eller det er en flytevest i nærheten som du kan klatre inn. Svømming og andre aktiviteter vil forsvinne kroppsvarmen energi raskere enn å bo rolig og stille.

helse

· Narrative Exposure Therapy for Depression 
· Finn Relief Fra hudsykdommer 
· Fade lever flekker Med Natural Skin Care Products 
· Hvordan betale for kjemoterapi 
· Kalsium Vitamin D Studer Flawed og de faktiske fordelene av kalsium 
· Symptomer på Tyreoiditt 
· Hvordan behandle interstitiell lungesykdom 
· Hvordan du velger riktig størrelse av Corn Planter Plates
· Acai Berry Antioxidant Diet Supplements 
· Teen Spørsmål og svar om Pubertet