Hvorfor Årsak Regn leddsmerter?

April dusjer bringe mai blomster, og de kan også gi leddsmerter for mange. Når en venn forteller deg at det kommer til å regne fordi han kan føle det - tro ham. Vær-relaterte leddsmerter har vitenskap å sikkerhetskopiere det, og knær, skuldre, ben, føtter og andre kroppsdeler og ledd kan bevise det. Hvem Erfaringer Regn Relaterte leddsmerter?

Mennesker som opplever regn-relaterte leddsmerter ofte lider av slitasjegikt, leddgikt og andre leddgikt forhold. Personer med tidligere beinbrudd og de med multipler sklerose og andre nevrologiske sykdommer er også berørt.
Hva er berørt?

Enhver vektbærende ledd kan påvirkes og føler smerte. Vanligvis er smerte følte i hofter, knær, albuer, skuldre og hender.
Hvorfor?

Kroppens ledd har sensoriske nerver. Disse nervene kalles Baro-reseptorer, og de reagerer på endringer i atmosfæren. Når det barometriske trykket synker eller er lav, betyr det at luften har blitt fuktig, signaliserer en sjanse for regn. Kroppens nerve reseptorer svare på lavt lufttrykk.
Forklaring

Når luft og miljømessige trykkforandringer og fall, hvor mye væske eller trykk i kroppens ledd varierer. Personer med leddgikt vil føle endringen mer betydelig fordi de har mindre brusk som pute kroppens ledd.
Ups and Down

Personer med leddsmerter ofte vite om været før det skjer. Når barometertrykk går ned rett før en storm, går deres smerte opp.
Vitenskapelig studie

Flere studier har blitt gjennomført for å sikkerhetskopiere regn-relaterte leddsmerter. The American Journal of Medicine har funnet en sammenheng for å støtte denne teorien og publisert den i sin mai 2007 utgaven.
Fun Fact

Skyld på regnet. Noen lenestol meteorologene er ganske nøyaktig. Lytt til bestemor og bestefar når de sier det kommer til å regne - og ta tak i paraplyen

.

helse

· Bifokale lesebriller-Trenger Or Not? 
· Hva er noen av de beste vekttap programmer der ute 
· Er Royal Jelly trygt å ta? 
· Acne Det er mer enn bare en hud problem 
· Hvordan Sammenlign Lumineers til tradisjonelle Dental Skallfasetter 
· Bivirkninger av Vyvanse 
· Hvordan å miste vekt, kalorier, har du å telle dem? 
· Residential eldreomsorg 
· Medisinsk Informasjon Identifikasjon for nødhjelp 
· Den beste måten å fjerne en flått fra en person