Prognosen for reaktiv artritt

reaktiv artritt er vanligvis forårsaket av en infeksjon, ofte i urogenitale eller tarmkanalen. Det er en form for artritt som forårsaker betennelse i kroppen, og dets symptomer kan variere fra mild til alvorlig. Symptomer

De tre vanligste symptomene på reaktiv artritt er betennelse i leddene, øyne (konjunktivitt) og urinveisinfeksjon (uretritt, prostatitt). Alvorlighetsgraden av symptomene kan påvirke prognosen.
Diagnose
p Det er ikke en test for å diagnostisere reaktiv artritt. Betennelsen kan forklares av mange ulike forhold, spesielt siden det ikke alltid er til stede i alle tre områder av kroppen.

Behandling

inflammatoriske medisiner ( NSAIDs, kortikosteroider) gis til pasienter for å forbedre prognose av reaktiv artritt. Hvis infeksjonen er fortsatt til stede, antibiotika er nødvendig for å kurere det.
Long Term Prognose

langsiktige prognosen for reaktiv artritt er veldig bra. Symptomene forsvinner vanligvis i tre måneder til ett år og sjelden forårsake permanent skade.
Hensyn

reaktiv artritt er ofte forårsaket av klamydia (en sykdom som overføres gjennom seksuell kontakt) eller en bakterie i fordøyelseskanalen. Det er mest vanlig i kaukasiske menn mellom 20 og 40 år.

helse

· Hva er funksjoner av skjelettet? 
· Tilbake Neck Pain Årsaker 
· Epilepsi Effects 
· Medisiner for narsissistisk Disorder 
· Hvordan erstatte en Toilet Paper dispenser 
· BSA Anerkjent CPR Training 
· Teeth Whitening: 4 Fordeler av en Teeth Whitening Process 
· Spørsmål om Substance Abuse Evaluering 
· Periodontal sykdom og hjertesykdom 
· Litium bivirkninger på Acne