Hva som kan brukes i en Forstøveren?

Nebulizers brukes til å hjelpe astmatikere kontrollere sine symptomer og holde luftveiene og lungene fungerer så nær normalt som mulig. En lege kan foreskrive medikamenter for anvendelse i en forstøver, avhengig av pasientens behov. Mekanikere

Nebulizers konvertere flytende medisiner til en tåke som inhaleres av en astmatisk inn i lungene for å lette en bronkospasme. Pasienten kan bruke en av mange medisiner med forstøver hans, som vil hjelpe ham styre sin astma.
Albuterol

Legene har bred forskrivning breddegrad for å finne den mest effektiv formulering av en medisin for pasienter. Albuterol kommer i en væske vedlagt i en liten ampulle;. Dosen er pre-målt
Intal

Også kalt cromolyn natrium, kommer Intal i pre- målt plast ampuller for bruk i en forstøver. Intal er et forebyggende medisiner for å brukes sammen med en bronkodilaterende medisiner.
Atrovent

Denne medisinen er kjent som ipratroprium bromide monohydrate. Atrovent fungerer som en bronkodilatator og, som en flytende løsning, blir den levert gjennom forstøver.
Pulmicort Respules

Pulmicort Respules er designet for bruk i jet nebulizers, som leverer en trykksatt strøm av luft gjennom slangen og inn i pasientens lunger. Denne medisinen er ment å brukes i en forstøver av seg selv.

helse

· Forbedre kroppen din med Mesotherapy! 
· Hva er en normal HbA1c Reading? 
· Kvinner over 40: Hvor mye trening resulterer i vekttap 
· Mat hjelp for kreftpasienter 
· Hvordan overleve en Wildfire 
· Opiatavvenning Behandlinger 
· Homoepathic Remedy for en alvorlig hoste 
· Kan Aspirin Stopp hjerteinfarkt? 
· Bør du bruke Teeth Whitening Gel? 
· Sinus Takykardi: Oppklaring The Slim And The Confusion