Emergency behandlinger for et astmaanfall

Astma er en kronisk puste tilstand forårsaket av en kompleks kombinasjon av både genetiske og miljømessige faktorer. Når et astmaanfall oppstår, luftveiene fylles med et tykt slim fôr og constrict bronkiene, noe som gjør det vanskelig å puste. Riktig medisinering og unngå triggere vil tillate en astmatisk å leve et normalt liv, men det er avgjørende å forstå skikkelig nødstilfelle behandlinger når du møter et astmaanfall. Rescue inhalator

akuttinhalator er en resept innånding enhet som leverer hurtigvirkende lindring ved utbruddet av et angrep. Den vanligste medisinen er albeuterol men det finnes andre, inkludert levbalbuterol, metaproterenol sulfate, pirbuterol og terbutalin.

Når du først kjenner igjen noen av symptomene på et angrep (kortpustethet, piping i brystet, hoste, bryst innstramming, blir blek, talevansker i setninger), ta akuttinhalator umiddelbart.

Symptomer bør starte lettelser opp i løpet av få minutter.
Overvåk pust og vedlikeholde Selvkontroll

Fordi astma er en kompleks sykdom der stigende følelser forverre tilstanden din, er det avgjørende å være rolige. Sett deg opp skikkelig, puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen.
P Hvis miljømessige utløsere som røyk, støv, maling eller dyr bidrar til angrep, og deretter fjerne deg selv fra miljøet umiddelbart. Ta en varm, avslappende bad eller gå ut og få litt frisk luft mens du venter på at medisinen skal tre i kraft.

Ikke prøv å snakke, ikke bli opprørt, og holde fokus på å overvåke puste.

Critical Emergency Care
p Hvis du har tatt medisinen, har fjernet deg fra miljøfaktorer og har vært gjenværende rolig, men fortsatt har problemer med å puste, det er på tide å søke akutt hjelp. Hvis lunge spesialist ikke er i stand til å se deg, så gå til en walk-in klinikk eller sykehus akuttmottaket, hvor de vil gi deg beredskap medisiner, en pust behandling eller oksygen.
P Hvis tilstanden din hindrer deg fra å være i stand til å kjøre, så ikke nøl med og ringe 9-1-1, der en akuttbehandling team vil være i stand til å betjene dine behov umiddelbart.

helse

· Om brystkreft utvidelse 
· Feriehus Monitoring Systems 
· Valtrex & Side Effects 
· Symptomer på Nesetetthet 
· Sikker IVIG Supply Chain Setter Patient Safety First 
· Hvordan se forskjell på en Spider eller Deer Tick Bite 
· Kan Lasik Dry Eye Årsak Bad Vision? 
· Velge Quality Fitness og utstyr 
· Livmor leiomyosarcoma Behandling 
· Hva er årsaken til poser under øynene? ​​