Måter å forebygge astma

Astma er en autoimmun sykdom, som betyr at kroppen din reagerer hypersensitively til bestemte stoffer. Når et astmaanfall er truende symptomer som tungpustethet, kortpustethet, tetthet i brystet og /eller hoste vil oppstå. Årsaken til astma varierer fra person til person, og hver har sin egen spesielle trigger som kan bringe på et angrep. Noen av de mest typiske lovbrytere er kjæledyr dander, støvmidd, pollen, forurensing, trening, harde dufter og selv visse værforhold. Selv om det ikke finnes noen kur for astma, er det mange ting du kan gjøre for å hindre at hyppigheten av angrepene. Utendørs Forebygging

Selv unngå utendørs triggere helt kan være umulig, er det noen forebyggende tiltak som du kan ta for å begrense eksponeringen. Sjekk på nettet pollen og mugg prognoser daglig. Når teller er høy, prøv å planlegge aktiviteter for innendørs og begrense din tid ute. Hvis tilstanden er alvorlig og miljømessige utløsere tendens til å forverre symptomene dine, vurdere iført en beskyttende maske. Masker er ikke bare nyttig i filtrering skadelige allergener, men kan også bidra til å holde kald luft inn i lungene.
At Home Forebygging

Forhindre astma blir verre hjemme er enkel. Pass på å bruke HEPA (høy effektivitet partikler luft) filter på støvsugere og luftrensere. Denne kraftige filter er kjent for å fjerne micro størrelse allergener, som kjæledyr dander og pollen. For alvorlige tilfeller av astma, kan det være lurt å vurdere å fjerne eventuelle tepper og erstatte dem med gulv. Allergener tendens til å bygge opp i tepper, selv med grundig støvsuging. Det er også anbefalt å ha en beskyttende maske ved rengjøring. Støv og lukten av sterke rengjøringsmidler kan enkelt få på et astmaanfall. Hvis støvmidd er et problem, omslutter din madrass og pute med spesielle belegg for å hindre enhver kontakt.

Forebyggende medisiner

Forebyggende medisiner er en av de mest viktigste formene for å redusere astmatiske symptomer. En av de beste anti-inflammatoriske medisiner er kortikosteroider. Anvendes i form av en oral inhalator for astma, kan denne forebyggende behandling minske betennelse i luftveiene over tid. En annen effektiv medisinering er en leukotrien blocker som Singulair. Leukotrienene er molekyler som har evnen til å produsere betennelse ved å signalisere andre celler. Tar en leukotrien blocker kan stoppe den evnen. Begge disse medikamentene er foreskrevet tas daglig, og er ikke ment å gi umiddelbar lindring.

helse

· Hva er behandlingen for Advanced Lung Cancer? 
· De mange fordelene med Premium Acai Burn 
· Slik unngår du at Adderall misbruk 
· Hva er effekten av gikt på leddene og blod? 
· Koronarsykdom Prognose 
· The Modern-day advokat ved lov 
· Hvordan Care for en Paralysert Person 
· Low-Fat Måltider for Slanking 
· Bivirkninger av Necon 1 
· Hva er Kamfer Oil?