Hvordan bli kvitt Bloodclots

Blodpropp, eller tromber, er solide formasjoner av blodkomponenter som blodplater og røde og hvite blodlegemer, og kan oppstå av mange grunner, blant annet blokkert blodstrøm og blodkar skade. De kan også føre til flere alvorlige helseproblemer, som for eksempel hjerteinfarkt. Det er mange forskjellige måter å bli kvitt for blodpropp. Instruksjoner
en

Exercise ofte. Turgåing er en vanlig øvelse brukes til å forbedre blodsirkulasjonen og løse opp blodpropper. Andre nyttige øvelser inkluderer jogging, løping og cardio-intensive treningsprogrammer.
2

Gå ned i vekt. Økte mengder vekt kan føre til belastning på hjertet så vel som blodstrømmen. Dessuten er hormonet leptin utskilles av fettceller i kroppen. Dette hormonet er mistenkt for å være en medvirkende faktor i økt produksjon av blodpropp hos overvektige individer. Holde vekten på et sunt nivå vil fraråde blod blokkeringer og redusere mengden av leptin produseres.
3

Slutte å røyke. Ingrediensene i sigaretter har vært kjent for å øke potensialet koagulasjon av blod, og mange røykere utvikle blodpropp på grunn av denne endring koagulering. Utviklet blodpropp kan blokkere viktig blodstrøm til organer som hjertet og hjernen, og kan være dødelig.
4

Spis mat høy i salisylater. Salisylater er blodfortynnende næringsstoffene som finnes i frukt samt medisiner som aspirin. Et kosthold med mye bær som jordbær, kan tyttebær og blåbær bidra til å holde blodet tynt og redusere sjansen for å utvikle blodpropp.
5

Ta medisiner som oppløses blodpropp og forebygge dannelsen av nye blodpropp. Medisiner som antikoagulanter bidra til å forhindre at blodet lett levrer og er nyttig for pasienter med blod-clotting problemer som hyperkoagulasjon, som er en tilstand der blodpropp for fort eller unormalt. Antikoagulantia og andre blodpropp medisiner bør bare tas under veiledning av legen din, og bivirkninger som feber og gulsott bør diskuteres før du starter medisinering.

helse

· Gymnastikk Utstyr produsent og leverandør 
· Flere Sklerose Symptomer 
· Hvordan Stay Away From Negativitet 
· Nyrearteriestenose Symptomer 
· Hvordan behandle multippel sklerose balanseproblemer 
· Hva deler eller produkter i en bil kan resirkuleres? 
· 10 advarsler før du søker Crest Whitestrips Products 
· 13 Losing Vekt Tips og kosthold myter 
· Chandler Boot Camp Feel The Burn 
· Eliminer Store porer