Hvordan identifisere Lukkede Hodeskader

En lukket hodeskade er en av de mest alvorlige forholdene man kan møte. Det betyr at hjernen er skadet, mens hodet og skallen er fortsatt intakt. Hjernen sveller og presser mot skallen. Dette fører til mer skade gjøres og fører til mer hevelse. Det er en ond sirkel. Det finnes to typer av lukkede hode traumer: de som slutter hevelse på egen hånd, og de som aldri stoppe og til slutt føre til døden. Hvis fanget tidlig nok, begge typer er mulig å behandle. Den første utfordringen er å fange opp og identifisere lukkede hodet traumepasienter. Denne guiden vil vise deg varmt å oppdage andre med lukkede hodeskader skader slik at du raskt søke legehjelp. Du trenger
watch
Vis flere instruksjoner
en

Se etter et tap av bevissthet. Vanligvis lukkede hodet traumepasienter mister bevisstheten på tidspunktet for virkningen. Dette kan vare alt fra noen sekunder til flere minutter.
2

Spør potensielle pasienten om hun har noe uskarpt syn. Sørg for at hun har på seg sine vanlige briller eller kontakter hun normalt ville slitasje før du spør dette spørsmålet. Holde tre fingre opp og spør hvor mange fingre du holder fra ca 3 meter fra hodet hennes.
3

ut om pasienten er forvirret og hvis han gjentar en rekke spørsmål. Mesteparten av tiden lukket hodeskade pasienter vil ikke vite hva som skjer og vil fortsette å spørre hvorfor de lå på bakken eller hvorfor de er på et bestemt sted.
4

Be personen til stå og gå i en rett linje. Hvis hun mister sin ballance og trenger å holde på noe å gå, er dette et tegn på en lukket hodeskade.
5

spør ham om han føler noen form for kvalme. Hvis kvalme er ledsaget av oppkast, er det en god sjanse for en lukket hodeskade har funnet sted.
6

Kontroller pasientens puls på håndleddet hennes. Rett under hånden på siden av tommelen, på den øverste delen av håndleddet hennes, føler for en puls med tuppen av fingrene. Hvis hennes pulsen er lavere enn 60 slag per minutt kan det være et tegn på lukket hodeskade.

helse

· Hvordan behandle en gjær infeksjon med antibiotika 
· Stem Cell Hjerte Behandling 
· Hvordan å lette ryggsmerter Når gravid 
· Risiko for Human Reproduction (CERHR) 
· Enkle tips for tidlig sædavgang 
· California HCFA 1500 Krav til ambulanse Transport 
· Hva er Hoodia bra for? 
· Magen Cancer Stages 
· Historien om HPV 
· Alkoholrelaterte sykdommer