Hjernestammen Tumor Symptomer

Svulster kan stamme hvor som helst i kroppen, men de som kommer i hjernen er kjent som hjernesvulst svulster. Det er faktisk fem forskjellige typer Glimoas (eller hjerne) svulster - og hjernestammen svulster faller inn under en av disse fem typer: astrocytomas. Hver av de fem typer (inkludert hjernestammen svulster) har symptomer som de deler, samt symptomer som varierer. Brain (Hjernesvulst) tumortyper

De fem hjernesvulst hjernesvulst typer er: astrocytomas (svulster i hjernestammen), glioblastomas (svulster vanligvis dekker hele hjernen på en gang), ependymomas (svulster i hjernen passasjeveier), oligodendrogliomas (svulster i cerebrum, hoveddelen av hjernen), og blandede hjernesvulst (svulster som finnes vanligvis lokalisert hvor som helst i hjernen, men dekker ikke hele hjernen samtidig som glioblastom tumorer).
Generelt hjernesvulst (hjernen) svulst symptomer

Problemer med hørsel og syn (double, uklart eller perifer), problemer med tale og balanse, hodepine problemer (endringer i gamle hodepine mønstre, nye framvoksende seg, større alvorlighetsgrad eller frekvens), uforklarlig kvalme, oppkast, kramper, personlighetsforandringer eller atferd og selv hormonelle endringer er symptomer på alle Glimas (hjernen) svulster, inkludert de i hjernestammen.

astrocytomas (hjernestammen) symptomer

I tillegg til symptomene nevnt ovenfor som er felles for alle hjernesvulster, kan hjernestammen svulster også har disse symptomene også: svelgeproblemer og /eller tygging, en hengende i ansiktet (kun en side, vanligvis), og mulige problemer med å gå, bruke armene eller lukke øyelokkene grunn av muskler svakhet.
Symptomvarighet for den laveste delen av hjernestammen svulster

Mens dramatiske forbedringer i symptomene er vanligvis oppleves etter en seks-ukers kurs av stråling for pontin gliom (svulster i den laveste delen av hjernestammen), et tilbakefall av symptomer oppstår vanligvis mindre enn et år senere. Og, dessverre, er prognosen ikke bra, siden operasjonen er umulig for svulster i denne plasseringen av hjernen.
Symptomvarighet for midthjernen hjernestammen svulster

Symptomvarighet er minsket og generelle prognosen er mye bedre (65-90 prosent) for hjernestammen svulster som ligger i midthjernen delen når de ble behandlet med stråling i forhold til de i den nedre hjernestammen området (pontin).

helse

· Velge bad og spa Gaver til wow alle, når 
· Naturlig Apple Cider som en kur for høyt blodtrykk 
· Funksjonene til venstre tinninglappen 
· Halsbrann Acid Reflux 
· Ayurvedic hjem rettsmidler 
· Hjernetraume Skader 
· Hvem sier at du trenger noe annet: Reise Tilpasset 
· Yoga utgjør for Halsbrann Relief 
· Se bilder av akne Victims Den Acne kriminalitet, en uendelig kamp 
· Symptomer på fugleinfluensa