Hodepine, svimmelhet og kvalme: Stress eller en hjernesvulst

Stress er en vanlig forekomst i den moderne verden. Hvis du er under betydelig stress, kan du oppleve symptomer som hodepine, svimmelhet og kvalme. Disse symptomer forekommer også i mange andre tilstander og sykdommer, inkludert alvorlige sykdommer som hjernetumorer. Respons på stress

Når det er forhold som våre underbevisste visninger som en trussel, og det utløser fysiologiske prosesser, for eksempel en økning i blodtrykket, frigjøring av magesyre og en økning i blodsukkeret, ifølge Stress.org. Dette er en iboende respons og er en del av menneskets overlevelsesinstinkt.
Resultat av stress

Gjentatte episoder av stress responser kan føre til fysiske plager som hjertesykdommer, hjerneslag , migrene, høyt blodtrykk og magesår. Disse kan manifestere seg som smerter i brystet, akselerert hjerterytme, depresjon og diaré eller forstoppelse, samt kvalme og svimmelhet.

Hjernesvulst Symptomer

I tillegg til hodepine, hjernesvulster kan forårsake generalisert symptomer som anfall, personlighet endringer, og minne og tale problemer, ifølge MayoClinic.com. Intrakranialt trykk kan også føre til oppkast, synsforstyrrelser og søvnighet.
Focal Symptomer

Mer lokaliserte og spesifikk, eller fokale, kan symptomene faktisk finne svulsten plassering. Disse symptomene er summende eller ringing i ørene, sløret eller dobbelt syn, lammelser, manglende følelse på huden, balanse problemer og vanskeligheter med å gå.

Actionspill
p Hvis du opplever noen av disse stress eller hjernesvulst symptomer, bør du oppsøke lege for å få dem vurdert og få en riktig diagnose.

helse

· Hvordan amme Etter Brystreduksjon 
· Glioblastoma hjernesvulst 
· Urter for nyre-smitte 
· Lider av alkohol tilbaketrekning syndrom? Få medisinsk hjelp 
· Hva er komplikasjoner for Alzheimers sykdom? 
· Blood opprydning Prosedyrer 
· Hva er Ragweed Pollen? 
· Best Natural Ear infeksjon rettsmidler som du bør vite 
· Om fedme hos små barn 
· Lær hvordan du får en Six Pack Magen og mister Belly Fat Effektivt