Frontal Lobe meningioma Operation Recovery

Meningeomer utgjør om lag 20 prosent av alle hjernesvulster. En meningioma er en type svulst som utvikles i hjernehinnene, de beskyttende membraner som dekker hjernen og ryggmargen. De fleste meningiomas er ikke-aggressive, eller godartet, selv om opp til 5 prosent er aggressive, eller ondartet. Benign meningiomas er saktevoksende og ikke invadere omkringliggende vev eller spre seg til andre deler av kroppen, men de krever ofte kirurgi, fordi de komprimere tilstøtende hjernevev som de vokser. Meningeomer heldigvis bære en utmerket prognose - fullstendig gjenoppretting oppstår vanligvis i løpet av få måneder. Frontallappen meningioma

Meningeomer stammer fra kreftceller som ligger i midten laget av hjernehinnene. De fester seg til det ytterste laget og normalt fortsette å vokse innover, selv om de også kan vokse utover, forårsaker skallen for å tykne. Frontallappen meningiomas er svulster på den ytre membran lag som komprimerer frontallappen, et område av hjernen som ligger anterior til, eller foran, hjernehemisfærene. Den vanligste typen av meningeomer å forårsake press på frontallappen er olfactory groove meningiomas. De forekommer i midtlinjen under frontallappen i området som kalles "the olfactory groove."
Symptomer

frontallappen meningiomas kan forårsake hodepine, kramper, synstap, betennelse i synsnerven, nedsatt luktesans, hukommelsestap, svekket dømmekraft, redusert mental kapasitet og personlighet endringer som kan forveksles med depresjon. I sjeldne tilfeller kan frontallappsfunksjoner meningiomas føre til lammelser i den ene siden av kroppen.

Kirurgi

Mest frontallappsfunksjoner meningiomas kan fjernes kirurgisk gjennom nesen eller gjennom et øyenbryn craniotopy. I det sistnevnte tilfelle kommer inn i kirurgen hjernen gjennom en liten åpning i skallen ved bryn. Pasientens egne ben blir brukt til å dekke åpningen etter inngrepet. Målet for operasjonen er å fullstendig fjerne meningioma, inkludert vevet som fester det til det ytre membranlag. I 20-25 prosent av tilfellene, men kan meningioma ikke fjernes helt. Stråling er så brukt til å hindre videre vekst.
Recovery

Etter operasjonen vil de fleste pasienter bli overført til i intensivavdeling, og vil bli der i minst ett natt. Hodepine, svimmelhet, forvirring og hukommelsestap er vanlig. Hevelse fra kirurgi eller strålebehandling kan dessuten gi hodepine, oppkast, dårlig balanse og koordinasjon, og personlighetsforandringer. Disse symptomene forsvinner vanligvis i løpet av noen uker eller måneder. Dersom svulsten har forårsaket lammelse, kan fysioterapi være nødvendig for å gjenvinne mobilitet.
Neuroplasticity

I noen tilfeller, hjernesvulster og deres behandling kan gi varig hjerneskade. Men selv med permanent skade er det mulig å gjenvinne funksjonalitet. Nevrologer pleide å tenke at hjernen var kablet etter de første årene av livet. Men forskning har vist at hjernen vår er betydelig mer tøyelig enn vi trodde. Norman Doidge, en psykiater fra University of Toronto og forfatter av The New York Times bestselger "The Brain at endringer Itself", sier at med hardt arbeid kan vi tvinge hjernen til å rewire selv. Men vi har den beste muligheten for full gjenoppretting før hjernen skaper sine egne nye "sta vaner," Doidge legger.

helse

· Fjerne de stygge baby Pounds etter graviditet 
· Vitenskap: Hvordan er en tannbørste Made 
· Hvordan søke etter en Medical Card i Kentucky 
· Lumpectomy Vs. Mastektomi og brystkreft tilbakefall 
· Hvordan få tilgang til en port med en Huber Needle 
· Visse positive aspekter å gjøre bruk av en luftrenser 
· AEROBICS: - forebygge brystkreft 
· Slik Cure det Thyroid Naturligvis 
· Når bør en Alzheimers pasient bli satt i en pensjonisttilværelse hjemme? 
· Soft Cell Lung Cancer Treatment