Kan du få brannsår fra Ice?

Hvorvidt å bruke is på huden din en eller annen grunn ikke kan virke som noe å debatt for lenge. Men vet at det er noen tilfeller ved bruk av is på huden din kan være gunstig og andre tilfeller når det kan være skadelig. Det er også foretrukket metoder for bruk av is på huden din. Misforståelse

Noen bruker av is er feilaktige fremskrivninger. Bare fordi det er brukt for en sykdom betyr ikke at det er ment for en annen skade. For eksempel kan du bruke is for forstuinger og hevelse, men ising et brannsår er ikke gunstig.
Burns

Ikke bruk is for brannskader fordi dette kan forårsake frostskader eller annen vevsskade. Rennende kaldt vann over brannskaden er bedre. Du kan gjøre det samme for solforbrenning.
Burning is
p Hvis overflaten av huden din blir for kaldt, er den utsatt for frostskader. Utsette bar hud til is kan ha samme resultat. Dette gjelder spesielt med tørris, noe som kan senke temperaturen på huden din til det punktet av frysing i løpet av sekunder.
Forstuinger

Kjøling betente ledd eller muskel forstuinger er god medisinsk praksis når hevelse er involvert. Dette gjelder spesielt for idrettsskader. Vær forsiktig, men, is påføres direkte på huden er ikke anbefalt
Alternative smertelindring

Ising smerter gir lettelse fordi isen er en naturlig smertestillende.. Bruk is eller en ispose med nok en barriere mellom isen og huden din for ikke å føre til forbrenning. For eksempel, pakk isen i et håndkle, eller bruke is på klær.

helse

· Hvordan lese mat etiketter for å senke kolesterolet 
· Kiropraktor Lønn Range 
· Styrke hjertet med Hawthorn Berry 
· Hvordan bli kvitt Bed Bugs i India 
· Har du noen gang slitt en Leather Bra? 
· Infusjon behandlinger for revmatoid artritt 
· Min Apple Model A1184 Er Overheating
· La Jolla Boot Camp Fitness Made Easy 
· Unn Heroin Addiction Med Heroin, Say Såkalte Addiction Eksperter 
· Industriell gulvrenhold