Hva er behandlingen for andre grad Burns?

Burns er kategorisert basert på mengden av vev berørt og hvor dypt skaden går. En andre grads forbrenning er når både epidermis (øverste lagene av huden) og noen av dermis (dypere lag) er involvert i brenningen. Andregrads forbrenninger kan betraktes som mindre hvis de er ikke større enn 3 inches, og er ikke på ansikt, hender, føtter, rumpe eller over store ledd. Hvis de er større enn dette, eller på en av de nevnte områdene, bør brenner anses som en vesentlig brenne. Behandlingen vil variere avhengig av om det er mindre eller mer alvorlig. Symptomer

Andre grads forbrenning er veldig rød og har blemmer. Huden ser flekkete. De brenner kan vises våt på grunn av tap av væske. De er smertefull og på grunn av dette kan føre til at pulsen til å øke. Den brente huden og området rundt det kan også ha noe hevelse.
Behandle en Minor Second Degree Burn

En liten sekund grad brenne kan behandles hjemme. Det eneste unntaket er et elektrisk brennes, selv om det passer alle andre parametere av mindre forbrenning kategori. Elektriske brannskader skal alltid behandles som store brannskader. For mindre brannskader, bør det første kurset av handlingen skal kjøle ned brannskaden. Sett det forbrente området under rennende kaldt vann i minst fem minutter. Hvis det ikke er mulig å sette under rennende vann, dypp det i et kaldt bad eller sette kalde kompresser på det berørte området. Ikke legg is på brenne. Etter avkjøling behandling, dekke brenne med en steril kompress for å beskytte den fra for mye eksponering til luft. Ta en over-the-counter smertestillende for smertene.
At-Home Behandlinger unngå
p Det er noen tradisjonelle behandlinger for andre grads forbrenning som bør være unngås. Den første er å avstå fra å bruke isen på såret fordi det vil skade vev. Ikke legg smør, andre oljer eller brenne salver på den berørte vev fordi det hindrer helbredelse. Det er også svært viktig å ikke bryte blemmer, som de er utsatt for smitte.
Andre symptomer på Major andre grads forbrenning

Major andre grads forbrenning kan føre til en enkeltperson for å gå inn i sjokk (i tillegg til de brenne symptomer som allerede er nevnt). Shock skjer når blodtrykket blir for lav for å presse blod til hjernen og vitale organer. Blodtrykket blir farlig lavt på grunn av tap av væske. Noen symptomer på sjokk er rask puls, grunne puste, besvimelse, kvalme, blek og fuktig hud, og blålig farge på fingre og lepper.
Behandling av Major Second Degree Burns
< p> Alle store andregrads forbrenninger må ha øyeblikkelig medisinsk hjelp. Derfor er det første prioritet er å finne ut hvordan du får den brente individ til et sykehus. Det beste alternativet er å ringe lokale nødetatene via 911. Samtidig som man til den brenne før fagfolk ta over, sørg for at det forbrente området er hevet om mulig å unngå hevelse. Dekke området med gasbind eller et løst ark. Unn for støt ved å legge til personen på bakken, heve føttene ca 12 inches og dekker dem med et teppe for å holde dem varme.
Medical Intervention

medisinsk intervensjon vil begynne med erstatning væske via en intravenøs linje. Legen vil undersøke den brenne. Hvis han tror det vil bli arrdannelse, kan han foreslå en hud pode. Dette betyr at huden fra et uninjured område er transplantert på det skadede området. Dette er ikke som vanlig for andre grads forbrenninger som det er for tredje grad. Vanligvis for andre grad brenner den primære løpet av oppfølgingsperioden behandling er smertelindring og smittevern. Hvis du er usikker på om det brenner trenger legehjelp, feile på siden av forsiktighet.

helse

· Hvordan gjenkjenne symptomer på tynntarmen Svulster 
· Noen grunner for ryggsmerter 
· Har Røyking Årsak Acid Reflux? 
· Hvordan Graf Biorhythms 
· Hvordan diagnostisere venøs insuffisiens 
· Hva er årsaken til Hot Tub Utslett? 
· Hva er forskjellen mellom eksterne hemorroider og indre hemorroider 
· Eggløsning Symptomer og tegn 
· Hva medikamenter kan forårsake helvetesild? 
· Hva er bra med internett Medical Billing?