Årsakene til hjerte sykdommer

Hjertesykdommer er den vanligste dødsårsaken i USA for personer over 65 år. Menn er mer sannsynlig å ha hjertesykdom enn kvinner. Det er flere risikofaktorer for hjertesykdom som ikke kan endres, for eksempel arv, men mange hjertesykdom risikofaktorer er i din kontroll, for eksempel hva du spiser og hvor mye trening du får. Sex, Age and Family History Er Faktorer av hjertesykdom
p Det er flere faktorer som setter noen mennesker i fare for hjertesykdom mer enn andre. Kjønn, alder og familie bestemme risikoen for hjertesykdom. Menn er mer sannsynlig å utvikle hjertesykdom enn kvinner. Menn kan utvikle hjertesykdom i yngre alder enn kvinner. Alder er en risikofaktor i hjertesykdommer, også. Jo eldre du blir, jo større risiko for å utvikle sykdom, inkludert hjertesykdom. Familiens historie øker risikoen for hjertesykdom. Hvis en direkte familiemedlem, slik som din far, utviklet hjertesykdom og behandlet før fylte 55 år, øker risikoen faktoren betraktelig.
Røyking og hjertesykdom

Røyking øker risikoen for hjertesykdom - røykere er to til fire ganger mer sannsynlig enn en ikke-røyker for å utvikle sykdommen. Røyking påvirker lungene, som krever ditt hjerte til å pumpe mer blod enn en ikke-røyker. Hvis du er en røyker, alt du gjør, fra å gå opp en bakke til roping, øker mengden av arbeidet ditt hjerte har til å bruke. Dette kan skade hjertet.
High Blood Pressure and Heart Disease

Høyt blodtrykk er en risikofaktor for hjertesykdom. Det er ingen symptomer for høyt blodtrykk, og det kan sette deg i fare for hjerneslag, nyresvikt og hjerteinfarkt uten at du vet det. Du bør få blodtrykket tatt av legen din med jevne mellomrom. Hvis du har økt blodtrykk, følg legens instruksjoner og gjøre de endringer i livsstil han antyder. Mange folk ikke, og dermed øke risikoen for hjertesykdom.
Høyt kolesterol og hjertesykdom

Høyt kolesterol gir risiko for hjertesykdom. Det er to typer kolesterol - gode kolesterolet (HDL) og dårlige (LDL). Hvis kroppen produserer for mye av LDL kolesterol, kan det føre til arteries som pumper blod til å bli tette og blir smalere, noe som kan føre til angina eller hjerteinfarkt.
Diabetes og hjertesykdom

Risikoen for hjertesykdom er opp til fem ganger høyere for en person med diabetes sammenlignet med noen som ikke har diabetes. Diabetes er den vanligste årsaken til hjerteinfarkt hos personer under 30 år, og de er mindre sannsynlighet for å overleve et hjerteinfarkt. Diabetikere har også en høyere risiko for å få høyt blodtrykk og høye kolesterolverdier enn en ikke diabetiker.
Fedme og hjertesykdommer

Fedme kan føre til hjertesykdom. Hvis du er 30 prosent over din ideelle kroppsvekt du regnes som overvektige. Med fedme har du en økt risiko for diabetes, høyt kolesterol og høyt blodtrykk. I tillegg øker fedme belastningen på hjertet ditt ved hjertet måtte pumpe hardere når expending noen form for energi som å gå opp en trapp.

helse

· Retninger for en Walker Caddy 
· Hjemmelaget hoste medisiner 
· Leddgikt Knee Pain Relief årsaker og effektive løsninger 
· Slik bruker du en Roll of Quarters for Self Defense 
· Botemidler for Akutt bihulebetennelse 
· Enkleste måten å bli kvitt en vorte 
· Orientalske hjem rettsmidler for Snorking 
· Hvordan få Dairy på en low-carb diett 
· Laser øye kirurgi Problemer 
· Faren for Lead In Your drikke vann fra springen