Medisiner for å senke LDL-kolesterolet

Kolesterol i kroppen består av high density lipoproteiner (HDL), low density lipoproteiner (LDL) og triglyserider. LDL og triglyserider kolesterolnivået er den mest avgjørende i forhold til hjertesykdom. De hjelper vet leger hvis det er for mye kolesterol i blodet arteriene (LDL), eller for mye fett (triglyserider). Også legemidler som brukes til å senke LDL-kolesterolet (statiner, generelt) er annerledes enn for å senke triglyserider. Drug Klasser

statin narkotika har den beste suksess rekord med å senke høyt LDL kolesterol nivåer, ifølge den elektroniske nettstedet helsenett (se lenke i Resources nedenfor). De er i stand til å redusere LDL-nivåer så mye som 18 til 55 prosent. Galle syre-bindende harpiks kommer på andre plass med 15 til 30 prosent nedgang sannsynlighet. Et tredje alternativ, niacin narkotika, har bare fem til 25 prosent reduksjon i LDL-nivå og fibrat narkotika klasse er enda lavere, på 5 til 20 prosent.
Betydelig
< p> Når en statinmedisiner er kombinert med en niacin medikament eller en av fibrater, blir LDL-kolesterolnivået senkes enda mer, sammen med nivået av triglyserider. I kampen mot hjertesykdom som er en "vinn-vinn" situasjon. Niacin er og fibrater både redusere triglyserider 20-50 prosent, og dermed vesentlig hjelpe til å redusere den samlede totale kolesterolnivået, som påvirker LDL nivået også.

Statin narkotika
< p> Atorvastatan, fluvastatin, lovastatin, pravastatin, rosuvastatin og simvastatin er de statin medikamenter foreskrevet oftest for høyt LDL kolesterol, ifølge American Heart Association (se lenke i Resources nedenfor). Men personer som har leversykdom, allergi mot statin medisiner, eller er gravid, anbefales ikke å ta statin narkotika for å redusere sine LDL nivåer.
Bile syrebindende Drugs

Colesevelam, kolestyramin og kolestipol er generelt galle syre-bindende legemidler foreskrevet til lavere LDL nivåer. Imidlertid bør enhver person også lider av høye triglyserider i tillegg til LDL nivået ikke ta galle syre-bindende narkotika, siden det har en historie med å heve triglyseridnivåer.
Niacin
< p> Nikotinsyre er resepten form av niacin foreskrevet for å senke LDL, men det er andre over-the-counter kosttilskudd av denne medisinen også. Men ikke over-the-counter niacin kosttilskudd ikke har de samme standarder for tilsyn nytes av andre medisiner. Reseptbelagte legemidler må være godkjent av US Food and Drug Administration (FDA), over-the-counter kosttilskudd, som niacin, ikke
Advarsel

Niacin kosttilskudd. kan utgjøre en fare for den enkelte å bruke dem, siden de kan inneholde mer av niacin (eller mindre) enn annonsert eller forventet av den enkelte bruker. I tillegg er studier om bivirkninger for kosttilskudd normalt ikke gjennomføres eller forsket så strengt, hvis i det hele tatt.
Fibrater

Gemfibrozil, er fenofibrat og Clofibrate den vanligste tre fibrat legemidler som brukes til lavere triglyseridnivåer. Imidlertid, når tatt sammen med et statin medikament, kan de også bidra til å redusere LDL-nivåer i tillegg. Dette gjør dem til en viktig del av kombinasjonen medikamentell behandling for å redusere de totale kolesterolnivået i kroppen.

helse

· Hvordan komme seg fra tvangsmessig overspising 
· Lyske brokk tegn og symptomer 
· Recovery Coaching: Hva er det 
· Hvordan identifisere symptomer på endokrine Disease 
· Hvordan lære en katt ikke å Bite 
· Novacaine Side Effects 
· Hvordan bli kvitt Love Handles Fast 
· Tegn på en Overaktiv blære hos eldre 
· Skjoldbruskkjertelen Tumor med vaskulær invasjon 
· Hvordan behandle Plankton Forgiftning