Hvordan håndtere Chronic Fatigue Syndrome

En diagnose av kronisk utmattelsessyndrom kan være en velsignelse og en forbannelse. På den ene side er den pasient (som er blitt uttømt og syk i måneder) takknemlig at det er en medisinsk forklaring på hans eller hennes symptomer. På den annen side er det lite som kan gjøres for å behandle dem. Her er forslag for å hjelpe pasienter takle kronisk utmattelsessyndrom. Instruksjoner
en

Styr sykdom før den kontrollerer deg. Hvis du har vært plaget av symptomer på kronisk utmattelsessyndrom (CFS) i måneder (eller år) har du sannsynligvis følte seg hjelpeløs og ute av kontroll. Gjenvinne kontroll over sykdommen din ved å tilbringe tid på ditt lokale bibliotek eller søke på nettet for å lære mer om hvordan du kan proaktivt behandle symptomene dine på egen hånd. Det finnes utallige bøker, nettsteder og helsetjenester tidsskrifter viet til å hjelpe CFS lider finne lindring.
2

Ta kontroll av helsetjenester ditt. Ikke vær redd for å utfordre din lege eller be om en second opinion. Hvis legen ikke spesialister på immunforsvaret dysfunksjon, finner en som gjør. Det viktigste, når du går til legen ta notater, stille spørsmål og ikke vær redd for å be om alternative eller cutting-edge behandlinger.
3

Diskuter fordelene av et treningsprogram med legen din. For de fleste CFS pasienter ideen om å komme ut av sengen (mye mindre å bruke tid på treningsstudio) er utenkelig. Som blir sagt, nyere studier har vist at daglig mild trening kan forbedre mange av de fysiske og følelsesmessige symptomer på CFS.
4

Finn et lokalt eller online støttegruppe. En av de vanligste klagene av CFS lider er at ingen forstår hva de går gjennom. Den beste måten å takle kronisk utmattelsessyndrom er å bygge nettverk med mennesker som har "vært der, gjort det". Centers for Disease Control hjemmeside (se Resources nedenfor) har et landsdekkende katalog av støttegrupper nær deg.

helse

· Hvordan finne en pålitelig Lege 
· Hva er forskjellen mellom en Vial og en ampulle? 
· Hva er behandlingen for gastroøsofageal refluks lidelse? 
· Klar væske Diet Før Hjertekateterisering 
· Hvordan finne en sykepleier 
· Hva er meningen med sterilitet? 
· Hvordan Styrk gjennom hele arbeidsdagen 
· Tidlig Heart Attack Symptomer 
· Hvordan behandle en knivskade 
· Lavere UTI Symptomer for menn