Tidlig Heart Attack Symptomer

Erkjenner de tidlige symptomene på hjerteinfarkt kan bety forskjellen mellom liv og død. Mens mange symptomer etterligne de av andre, mindre alvorlige plager, bør du oppsøke akutt medisinsk behandling umiddelbart dersom du opplever ubehag i brystet, smerter i kjeven, halsen eller armene, eller uforklarlige fordøyelsesbesvær. Kvinner bør være særlig aktpågivende om erkjenner symptomer siden de pleier å ha mildere symptomer enn menn. Typer

Tidlig fysiske hjerteinfarkt symptomer inkluderer, men er ikke begrenset til, tetthet i brystet, skyting smerter i armer, kjeve smerter og kortpustethet. Noen ganger symptomene er milde, som for eksempel følelser av fordøyelsesbesvær, svimmelhet, kvalme eller oppkast, eller bryte ut i en kald svette.
Effekter

Tidlige symptomer, spesielt de som er mild, er bare en forløper til verre hjerteinfarkt symptomer og kan føre til døden. Folk uten en historie med hjerteproblemer kan lide symptomene med et hjerteinfarkt, og ikke engang skjønner hva som skjer. Dette fører til mindre skader eller død av hjertemuskelen, og muligheten for at symptomer tilbakevendende med mer intensitet er sterkt økt.
Time Frame

De opplever tidlige hjerteinfarkt symptomer har et kort tidsvindu på oss for å få til et sykehus før irreversibel skade på hjertemuskelen oppstår. Behandlingen må starte innen en time av symptomer manifestere eller annet en full gjenoppretting er nesten umulig på grunn av omfanget av skaden.
Hensyn

Av ukjente grunner, kvinners symptomer tendens å være mildere enn menns. Svakhet, trøtthet og søvnforstyrrelser er noen ganger rapportert. Medisinske studier har vist at kvinners symptomer er ikke så forutsigbar som de oppleves av menn, og mer enn 75 prosent av kvinner kan finne symptomer forekommer opp til en måned før lider en fullverdig hjerteinfarkt.

Advarsel

Alle som lider symptomer som kan anses de av et hjerteinfarkt må søke medisinsk hjelp umiddelbart. En følelse av dårlig fordøyelse er altfor ofte ignorert og ikke sett på som et tidlig symptom på et hjerteinfarkt, noe som fører til irreversible skader på hjertemuskelen og muligens død.

helse

· Keeping Fit Med Yoga Basics 
· Definisjon av paratransit 
· Slik Cure Håravfall Naturligvis 
· Røykeslutt - 4 grunner til hvorfor du absolutt må Quit dag 
· Hvor lenge må Symptomer på allergi Siste? 
· Hvordan får jeg medisinsk behandling Records & Personell poster fra Camp Lejeun…
· Hvordan overleve en snøstorm Mens Stranded 
· Hvordan få Fruktbarhet narkotika 
· Hvordan få hjelp med Weightloss 
· Fordeler av en personlig trener