Hvordan å lindre forkjølelse

Med alle våre moderne medisiner, er det fortsatt ingen kur for forkjølelse. Det finnes medisiner for å behandle symptomene for en stund, er resten opp til oss. Det finnes andre måter som vi kan berolige forkjølelse, for å gjøre oss mer komfortabel, før den har kjørt det kurset. Du trenger:
vev
juice
kaldt medisin
damp gni
glovarm
løksuppe
Vis flere instruksjoner
1 < p> Pass på å ha nok av vev på hånden, helst slag med lotion. Den lotion motvirker irritasjon av kontinuerlig tørke. Har også rikelig med juice, til bulk opp på vitamin C, samt å bidra til å holde kroppen hydrert, hvis du skal kjøre en feber.
2

Hold nok av din favoritt kaldt medisin på hånden. Min mann liker dayquil for bruk om dagen og NyQuil for bruk på natten. Jeg har høyt blodtrykk, så jeg må være forsiktig med hvilke kalde medisiner jeg tar. Jeg pleier å ta Coricidin HBP.
3

Det neste trinnet i lindrende forkjølelse er å gni en generøs mengde Vick er damp gni på brystet. Ta et badehåndkle og varme den i mikrobølgeovnen, inntil håndkle er behagelig varmt. Plasser varmt håndkle ved siden av brystet, under skjorten din. Du kan feste håndkle til skjorten med store sikkerhetsnåler, for å holde den på plass, hvis du skulle ønske det.
4

løksuppe er en flott måte å berolige forkjølelse. Den konsentrerte løk juice i kjøttkraft av suppe har en beroligende effekt, vil det berolige en sår hals, samt rolig hoste. Vær forberedt, kan du sovner raskt, etter å ha spist en bolle med løksuppe. Du finner løksuppe oppskrift nedenfor, i ressursene.

helse

· Slik Drop Belly Fat fullstendig i 30 dager til uker 
· Hvordan bygge en humle Hive
· Sosiale tjenester for døve 
· Hva er årsaken til Heat intoleranse? 
· Hvordan søke etter en Medical Card i Kentucky 
· Alternativer til Gips bandasjer 
· Hvordan komme tilbake til Gym Etter en Major Accident 
· Hvorfor Er akuttmottak så tregt? 
· Atferd i ulike faser av demens 
· Krabbe allergisymptomer