Forskjeller mellom magen flus og mage virus

Kroppen din er verkende, og plutselig finner deg selv kjører på do flere ganger. Det tar ikke mye å finne ut at diaré eller oppkast er trolig et resultat av influensa. Men hva er det du egentlig har, og hvordan behandler du det? Magesekken Flu Symptomer

Ekte influensa påvirker luftveiene og ikke magesekken eller tarmen. Det er mulig å ha en bakteriell infeksjon som salmonella eller E. coli stede diaré, feber, oppkast og hodepine, som lett kan forveksles som en "magen influensa."
Bakteriell behandlinger

p Hvis du opplever det du føler er "magen influensa" symptomer, men symptomene vedvarer i mer enn fire dager eller blir verre, bør du oppsøke lege. Pass på at du drikker væske for å erstatte de tapte med diaré eller oppkast. Legen kan diagnostisere en bakteriell infeksjon og foreskrive riktig antibiotika som vil bidra til å lette symptomer i så lite som tjuefire timer.

Mage virus symptomer

Folk som tror de har "magen influensa" er ofte plaget med viral gastroenteritt. De vanligste symptomene er diaré og oppkast. Hodepine og magekramper er andre vanlige symptomer, sammen med en lav feber. Symptomene kan vare så lite som tjuefire timer eller så lenge som ti dager, med en tre-dagers bout er mest vanlig.
Viral behandlinger
p Det er ingen behandling for magen influensa, som ofte er en bakteriell infeksjon. Antibiotika bare drepe bakterier, ikke virus. Så den eneste behandlingen er å fukte og få mye hvile å etterfylle væske tapt. Du kan bruke en smertestillende for å behandle symptomer som smerter i kroppen og magen kramper. Ibuprofen eller acetylsalisylsyre kan behandle lavgradig feber forbundet med magen influensa.
Hvordan magen influensa Spread?

Magen influensa er smittsomt for de som er i nær kontakt med viruset. Dele mat eller drikke eller annen nær kontakt kan overføre viruset. Dersom du er syk eller rundt de som har influensa, vaske hendene oftere, og ikke dele drinker eller kjøkkenutstyr.

helse

· Leucoderma Symptomer Noen Great Natural rettsmidler For Leucoderma 
· Informasjon om en lege NPI nummer 
· Rabatt Rengjøring ved Dental Schools 
· Hjertesvikt Symptomer 
· Hva er en behandling for tilbakevendende prostatakreft? 
· Om Hypotyreose 
· Herbal blære rettsmidler - Eustis Urology 
· Om Tylenol 3 
· Herpangina Symptomer 
· Antimalariamiddel bivirkninger