Gastric Flu Behandling

Gastric influensa, også kalt magen influensa, er faktisk ikke knyttet til influensa-viruset. Men det gjør ikke opplevelsen av mage influensa noe mer behagelig. Denne sykdom, heter Norovirus gastroenteritt eller mage influensa, fører til oppkast, diaré og magekramper i tillegg til hodepine, muskelsmerter og generell tretthet. Heldigvis er sykdommen vanligvis ganske kort, og symptomene kan lindres i en rekke medisinske og naturlige måter. Betydning

Gastric influensa indikerer tilstedeværelse av et virus i tarmsystemet. Det betyr i utgangspunktet at noe går galt i magen og kroppen kjemper for å få den "noe" ut av systemet. Vanligvis, siden dette er en intestinal lidelse, symptomene ikke inkludere feber. Hvis du får feber, så du må kanskje gå til legen din for å sikre at du ikke har utviklet en annen type infeksjon. Gastric influensa behandlinger generelt er ment å lindre symptomene i motsetning til faktisk forkorte varigheten (én til to dager) av sykdommen.
Typer

I behandling av mage influensa, det viktigste å ta opp er det dehydrering som følger mye oppkast. Spesielt hos barn, kan dehydrering være dødelig så det er viktig å drikke rikelig med væske, selv om du egentlig ikke har lyst til det. Du bør også prøve å bli så behagelig som mulig, noe som kan være vanskelig siden du kan først føles varmt, så kaldt. Hold et teppe på hånden, slik at du raskt kan dekke opp og avdekke når det er nødvendig. Det er ingen vaksiner for mage influensa, og det kan ikke behandles med antibiotika. Imidlertid kan over-the-counter anti-kvalme medisin hjelpe noen voksne spesielt, og reseptfrie smertestillende medisiner som aspirin og ibuprofen kan hjelpe med muskelverk og hodepine.

Misforståelse
med

Mange tror at sportsdrikke vil hjelpe med dehydrering forårsaket av oppkast mer enn juice eller vann. Men sukker i sportsdrikke ikke bare kan re-brekninger, og dermed gjengi rehydrering meningsløst, også de ikke inneholder de riktige næringsstoffer og mineraler. Det er bedre å feste med utvannet juice og vann i løpet av denne sykdommen.
Time Frame

Den totale utstrekningen av mage influensa er vanligvis omtrent 48 timer. Hos barn kan oppkast forekomme for hele 48 timer. Hos voksne, oppkast sannsynligvis vil være langt mindre alvorlig, og omfatter mindre enn 12 timer i prosessen. Men ikke voksne har en tendens til å ha mer alvorlige muskelsmerter og oppleve større grad av utmattelse. Hvis du aktivt arbeide for å forbli hydrert og er nøye med å få nok hvile, kan du akselerere utvinning fra mage influensa. Men hvis du ikke behandler deg selv med de enkle måter som vil hjelpe deg å komme gjennom sykdommen så raskt og relativt smertefritt som mulig, kan du være syk for en lengre periode og kunne ta så mye som en ekstra uke til å heles .
Forebygging /løsning

Den beste måten å forebygge mage influensa er å unngå folk som allerede har det når det er mulig. Noen skoler faktisk nær å hindre barn fra å dele infeksjonen. I tillegg bør du holde hendene samvittighetsfullt rydde og rense alle husholdninger flater med en husholdning renere som inneholder blekemiddel.
Warning
p Hvis en person med mage influensa ikke kan stoppe oppkast lenge nok til å drikke væske for å holde seg hydrert, eller om hver gang de drikker noe de umiddelbart gulpe det igjen, så det er viktig at de ser en lege umiddelbart. Dehydrering er faktisk den største trusselen av denne sykdommen, og du må unngå denne tilstanden for å gjenopprette.

helse

· Prostata kirurgi og Pain 
· Fortelle familie om uønsket graviditet 
· Effekter av ukontrollert astma på hjertet 
· Hva dekkes av Medicare Part B? 
· Plastflaske Giftstoffer 
· Alli Medisinering og Vekttap 
· Hva er fordelene med HLR-sertifisering ? 
· The Black Widow Spider Sammenlignet med Redback Spider
· Billige Landau Scrubs kan forhindre feil som tillater MRSA å spre 
· Hvor befinner Spiselige Organiske Flowers