Hva dekkes av Medicare Part B?

Medicare Del B ble innført for å dekke eventuelle hull som oppstår med Medicare Del A. For det meste, del A dekker sykehusbesøk og kostnadene som påløper ved sykehuset. Medicare Del B, på den annen side, dekker ulike utgifter, slik som leger-tjenester, ambulanse avgifter og røntgen. Det er frivillig og, i motsetning til Medicare del A, har en årlig egenandel som må være oppfylt. Lege Tjenester

En av de viktigste aspektene av Medicare Del B er dekningen av lege tjenester. Din faktiske sykehus opphold er dekket under Medicare del A, men hvis du ikke har del B, vil du være ansvarlig for 100 prosent av eventuelle gebyrer betales til legen (e) som utførte tjenester på deg. Hvis du har del B, vil du være ansvarlig for bare 20 prosent av rimelige kostnader som coinsurance.
Home Health Care

Hjem helsevesenet er også dekket under Medicare Part B. Nødvendig og rimelig intermitterende dyktige sykepleie er dekket, som er holdbar medisinsk utstyr. Dette ettervern, som ofte er avgjørende for full gjenoppretting, omfatter fysioterapi, ergoterapi og /eller logopedi.

Testing

Mange viktige tester er dekket henhold til Medicare Del B, inkludert MRI, CT, røntgen og EKGs.
transplantasjoner /Dialyse

En av de store fordelene med Medicare Del B er at det dekker dialyse - hjemme eller i et sykehus. Medicare Del B tar seg av denne kostnaden samt eventuelle ytterligere tiltak, som for eksempel en transplant.Covered transplantasjoner inkluderer de om nyrene, bukspyttkjertelen, tarmen og leveren. Er hjertetransplantasjoner dekket, som er noen immundempende medisiner som er nødvendig.
Forebyggende Tjenester

En av de mer brede kategorier som dekkes av Medicare Del B er forebyggende tjenester. Disse omfatter hjerte screenings, diabetes screenings, influensa skudd, grønn stær tester, mammogram screenings, celleprøver og prostata kreft filmvisninger.

helse

· Hva er emosjonelle Responses to hjem innbrudd? 
· Herbal Behandling for Herpes 
· Herbal rettsmidler for forstørret prostata 
· Hvordan bygge en vane med å jobbe ut 
· Hva er behandling for AIDS? 
· Hvordan behandle Graves 'Disease 
· Behandlinger for Salmonella 
· Typer Stress Testing 
· Slik fjerner Blackheads 
· Wonders Of Bryst utvidelse kirurgi