Hvordan stoppe en Hoste på 5 minutter

En griner og vedvarende hoste kan virkelig være irriterende, spesielt om natten når du er desperat søker søvn. Eller kanskje du er på kontoret og hoste er ikke bare forstyrre dine daglige arbeidsoppgaver, men de rundt deg også. Hoste kan være relatert til mange ting, og hvis det fortsetter i mer enn en uke, er det på tide å ringe legen for å planlegge en avtale. Men er det noen tips og triks for å stoppe hoste i fem minutter eller mindre. Instruksjoner
en

Drikk en full 8-unse glass vann og holde vannet på hånden for å drikke. Dette vil smøre halsen ofte og holde slim fra forming. Den hoste bør slutte innen fem minutter.
2

Hev pute hvis hoste er verre om natten. Du kan selv ønsker å vurdere å plassere et par av innbundne bøker under madrassen for å heve det også. Noen ganger liggende på din side kan bidra til å stoppe en hoste.
3

Ta en varm, dampende dusj i fem minutter. Puste i damp kan bidra til å holde halsen fuktig og vil stoppe den irriterende hacking hoste.
4

Rub Vicks Vapor gni på fotsålene og dekke med sokker. Dette er en gammel bonde fortelling, men er sikker på å stoppe hoste i fem minutter. Gjenta prosessen hvis hoste vedvarer og gni absorberer inn i sokker.
5

Spis krydret mat som en bolle med varm chili eller en tallerken med chips og salsa. Krydret mat bryte opp slim, frie luftveier og vil stoppe en hoste.
6

Drikk en kopp varm te eller lage en bolle med dampende kyllingsuppe. Varme væsker kan åpne opp luftveiene og fukte en hakkete, tørr hals i fem minutter.

helse

· Hvor er de Alveoler ligger i kroppen? 
· Hvordan å være positiv 
· Har Get Tannkrem kvitt kviser? 
· Male Enhancement Øvelser 
· Å ha panikkanfall under svangerskapet? Disse tre lite kjente hemmeligheter vil …
· Hvordan spise rå mat for å redusere leddgikt Inflammation
· Typer medisinsk innstillinger 
· Medisinske forhold som kan føre til søvnløshet 
· Tegn og symptomer på follikulært lymfom 
· Invisalign Tannlege San Diego - Laser Tannlege San Diego