Cranberry Juice & Cold Remedy

Cranberry juice er mest kjent som et forebyggende tiltak mot blære og urinveisinfeksjoner. Det mange ikke er klar over er at å drikke tranebærjuice er også en utmerket måte å forebygge forkjølelse samt akselerere kroppens helingsprosess under en kald. Egenskaper

Cranberry juice er rik på antioksidanter og har vist seg å bekjempe infeksjoner, inkludert sår hals og forkjølelse. I tillegg til et høyt nivå av antioksidanter, inneholder det vitamin C, som er en annen utmerket næringsstoff som bekjemper forkjølelse ved å styrke immunforsvaret. Tranebærjuice holder kroppen hydrert og gir deg muligheten til å skylle systemet, noe som bidrar til kald forebygging og lindring.
Options

Siden tranebærjuice har en litt syrlig eller bitter smak, mange foretrekker å blande den med eplejuice eller annen søtere-tasting drikke. Men for å få mest mulig fordeler, drikke rent tranebærjuice er verdt. Et individ kan forbruke flere gram av tranebær juice hver dag for å forhindre eller minimere forkjølelse og øke inntaket ved utbruddet av en forkjølelse. Kroppen vil svare til økningen i vitamin C og antioksidanter, som trolig vil hjelpe til å påskynde helingsprosessen.

Den beste måten å konsumere tranebærjuice er ved hjelp av friske tyttebær og juicing dem. Frosne tyttebær er en nær andre valg og flasker eller hermetisert tranebærjuice, men ikke et dårlig valg, så lenge det er 100 prosent juice, bør være det siste alternativet. Det er fortsatt et langt bedre valg enn juice som er filtrert eller har lagt ingredienser uten ernæringsmessige fordeler.
Konklusjon

Regelmessig inntak av tranebærjuice kan gi flere helsemessige fordeler. I tillegg til de allment kjente fordelene med tranebærjuice, kan en person opplever færre og mindre hyppige forkjølelser ved å drikke denne drikken på en konsistent basis. Ved å drikke tranebærjuice regelmessig, kroppen sannsynligvis vil venne seg til den bitre smaken, og fordelene vil være vel verdt det.

helse

· Hvordan finne ut hva en ICD9 koden betyr 
· Grapefrukt Seed Extract for Lyme Disease 
· Hvordan ser Skelaxin Like? 
· Teorien om kjemisk ubalanse 
· Fakta om Vertigo 
· RU 486 - er det for deg 
· Klaustrofobi Fakta 
· Hvordan kan jeg finne den Tilbring -Down Beløp for Ohio Medicaid ? 
· Hvordan Telle Fat & Kalorier 
· Når Hørselstap fører til depresjon