Hvordan overleve Trauma & Depresjon

Overlevende av traumer ofte støter på depresjon under utvinning. Traumer kan ha sin opprinnelse fra en fysisk eller seksuelle overgrep, eller fra militær kamp, ​​eller følelsesmessige overgrep situasjon, men det er mulig å overleve traumer og depresjon. Etter noen viktige skritt vil i stor grad fremskynde helbredelsesprosessen, og sikre forsvarlig utvinning fra traumer og depresjon. Instruksjoner
Instruksjoner
en

Planlegge en evaluering med en Mental Health Professional spesialiserer seg på Trauma og depresjon og arbeide med dem for å utvikle en hensiktsmessig behandlingsplan for utvinning din.
2 < p> Etablere en sterk støtte team, bestående av trygge mennesker som er villige til å hjelpe deg gjennom din helbredelse. Det er viktig å ha en blanding av Mental Health Professionals, samt peers og religiøse ledere til å støtte og oppmuntre deg.
3

Ta utvinning én dag av gangen, innser at det er en prosess som ikke kan skje over natten. Tillat deg selv den nødvendige tid og rom til å fokusere på din behandling plan, og unngå å ta på seg for mye ekstra ansvar eller forpliktelser.
4 p Hvis du er et offer for misbruk, innrømme for deg selv at misbruket var ikke din feil, og var ikke et resultat av noe du gjorde eller fortjent. Frigjøre deg av skyld om noen del av traumer er avgjørende for fremgangen din.
5

Følg foreskrevne medisiner plan hvis du har en. Medisiner er ofte en nødvendig del av overlevende traumer og depresjon.

helse

· Stadier av Adenocarcinoma 
· Hvordan behandle en Burnt Lip Fra Waxing
· Mirtazapin Pasientinformasjon 
· Hvordan velge Foods for en kapha Ayurveda Type 
· Normal Infant Vektøkning 
· Kosttilskudd og hårtap: 4 kosttilskudd som forårsaker Håravfall 
· Helse fora for å veilede deg mot Riktig Helse 
· Fakta om kalde sår og den kalde sår viruset 
· Hvor ofte tar du Phentermine? 
· Kinesiske urter for Helvetesild