Hvordan få øyeblikkelig hjelp for depresjon

Ber om øyeblikkelig hjelp er første skritt i behandling av depresjon. Der du har live mye å gjøre med hvor lett eller vanskelig det vil være å finne de beredskapsmessige psykisk helsetjenester du trenger. Men uansett hvor komplisert det virker, holde det gående. Hvert trinn får deg nærmere følelsen bedre. Du trenger
Personlig pasientjournaler
Vis flere instruksjoner
Få hjelp
en

Søk hjelp på en legevakt, krisesenter eller krise hot line. De som jobber på disse stedene kan gjennomføre en mental helse evaluering og koble deg med de ressursene du trenger. I ekstreme tilfeller kan de anbefale deg bli tatt opp til en in-pasient mental-helse sykehus eller lignende anlegg.
2

Følg ordre eller anbefalinger fra ER lege eller krise-senter rådgiveren. Hvis en av disse fagfolk anbefaler et opphold på en mental-helse anlegget, kan du forvente å se en lege eller rådgiver og motta gruppe-og individuell terapi der. Lengden på oppholdet avhenger av din fremgang.
3

Når du er i stand til å dra hjem, sette opp et støttesystem som inkluderer venner, slektninger og psykisk helsepersonell. I begynnelsen kan du forvente å se en rådgiver minst en gang i uken og fortsette å jobbe med en kliniker dersom du tar medisiner.
4

Følg gjennom med behandlingen og kommunisere med dine leger og omsorgspersoner hvis du ikke føler deg bedre i en rimelig tid.

helse

· Asbest Eksponering & Lung Cancer 
· Ulike medisiner for å behandle GERD Kjøp Nexium 
· Herbal behandling for Crohns sykdom 
· Hvordan gjør jeg sensitive tenner Feel Better With Teeth Whitening ? 
· Funksjoner i hofteleddet 
· Legalisering av narkotika - The Addiction Treatment Og Utdanning Alternatives 
· Symptomer på GERD: klump i halsen 
· Arvelige periodontale sykdommer 
· Hvordan behandle Endometriose med naturlig rettsmidler 
· Typer Tooth Caps