Asbest Eksponering & Lung Cancer

Asbest ble ofte brukt som byggisolasjon i USA før 1960. Bevis for at asbeststøv øker risikoen for å utvikle lungekreft har nesten avskaffet bruk av asbest i USA, men ifølge American Cancer Society, eksisterende asbest utgjør fortsatt en trussel. Asbest Definisjon

Asbest er en gruppe fibrøse mineraler som forekommer i naturen. Ifølge National Cancer Institute, er asbest tåler temperatursvingninger og leder ikke strøm.
Asbest Bruk

Ifølge American Cancer Society (ACS), fordi asbest er motstandsdyktig mot brann og gir beskyttelse mot miljømessige temperaturendringer, ble det vanlig å isolere bygninger og til å gjøre mange tekstiler og andre produkter.
Eksponering

Når asbest er skadet, er asbestfibre utgitt i asbeststøv. Ifølge ACS, når asbeststøv blir inhalert eller svelget, fibrene inn i kroppen.
Asbestosis

Ifølge Mayo Clinic, er asbestfibre ikke lett ødelagt ned av kroppen og kan hope seg opp i lungene og forårsake asbestose, en pust lidelse preget av arrete lungevev og kortpustethet. Ifølge ACS, vil om lag en av sju personer med asbestose utvikle lungekreft.
Pleural Ondartet Mesothelioma

Ifølge Mayo Clinic, er pleural ondartet mesothelioma en sjelden fra for lungekreft som oppstår i det tynne vevet som omgir lungene. Eksponering for asbest over lang tid er den vanligste årsaken til mesothelioma.

helse

· Hvordan å lindre smerten av hemoroider i Småbarn 
· Hva er årsakene til denervation? 
· Hvordan berolige en andre-Degree Burn 
· Om årsakene til forhøyede leverenzymer 
· Tannbleking Før klassegjenforeninger 
· Hvordan søke Ear Drops 
· Hva er noen sunne, vegetarisk kosthold Foods? 
· Legemidler som øker sjansene for fruktbarhet 
· Vekttap programmer som virkelig fungerer 
· The Effect of Mindre Uptake of Water til Urea