Hva er behandlingen for bipolar sykdom?

Bipolar sykdom, oftere referert til som bipolar lidelse, er en alvorlig psykisk lidelse som kjennetegnes ved raskt å sykle perioder med mani og depresjon. Disse symptomene kan være svært forstyrrende for både pasienten og familien, men kan ofte med hell styres med en omfattende behandling plan. Antidepressive medisiner

Antidepressive medisiner, for eksempel selektiv seritonin reopptakshemmere eller SSRI, er ofte foreskrevet for å hjelpe pasienter med depressive symptomer. SSRI inkluderer medisiner, for eksempel Prozac og Wellbutrin.
Lithium

Ifølge Mayo Clinic, den hyppigst forskrevne medisiner for bipolar lidelse, er litium. Lithium gis oralt og arbeider med det sentrale nervesystemet til å stabilisere stemninger.

Antiepileptika

Krampestillende medisiner, for eksempel Depakote og Lamictal, kan også være foreskrevet som stemningsstabiliserende for personer med bipolar lidelse. De hjelper ved å roe hyperaktivitet i hjernen.
Elektrokonvulsiv terapi (ECT)

ECT er en prosedyre der en mild elektrisk strøm administreres til en pasient hjerne mens han er under anestesi. ECT forårsaker små hjernen anfall som ser ut til å "nullstille" hjernens kjemi, noe som resulterer i en reduksjon eller eliminering av symptomer.
Psykoterapi

Psykoterapi og pasientopplæring er avgjørende for den ultimate suksess for enhver behandlingsregime. Under veiledning, pasienter lære å takle sine problemer og med symptomer på sykdommen.

helse

· Hvordan komme seg rundt i rullestol 
· Slik beskytter håndledd Mens Breakdancing 
· Hva er symptomene på en perforert tarm Etter en koloskopi? 
· Farene ved Kraftlinjer 
· Hva er avfarves Jod? 
· Hvordan Stock Fellesskap Emergency Response Team Supplies 
· Vitaminer og mineraler Hva er best for deg 
· Vitamin B17 Fordeler 
· Definisjon av psykisk funksjonssvikt 
· Hvilke Eksem kremer fungerer best?