Hvordan identifisere symptomer på avføringsmiddel misbruk

avføringsmiddel misbruk er forårsaket av misbruk eller overforbruk av avføringsmidler for en rekke årsaker. Noen personer bruker avføringsmiddel for å gå ned i vekt, mens andre tror de ikke tror de kan eliminere uten dem. Bruken av avføringsmidler for vektkontroll anses misbruk. Denne tilstanden er ofte funnet blant personer som lider av spiseforstyrrelser som bulimi eller overspising. Avføringsmiddel misbruk er mest vanlig hos unge voksne og eldre voksne. Tilstanden rammer mage-systemet og kan føre til skader på anlegget. Vekten virkning av avføringsmidler skyldes vanntap og er ikke permanent. Lære å gjenkjenne tegn og symptomer på avføringsmiddel misbruk kan bidra til å forhindre skader på fordøyelsessystemet og pause avhengighet. Du trenger:
Vann
Frukt
grønnsaker
Høy fiber matvarer
Vis flere instruksjoner
en

Lider av anfall av kronisk forstoppelse eller diaré er vanlige tegn på at avføringsmidler ikke blir brukt på riktig måte. Avføringsmidler bør ikke brukes på en jevnlig basis. Gass og oppblåsthet er flere symptomer som fordøyelsessystemet ikke er på rett spor.
2

tro at en person ikke kan eliminere avføring uten bruk av et avføringsmiddel er en annen viktig indikasjon på at de blir misbrukt. Kronisk bruk av avføringsmidler fremme dehydrering, noe som gjør eliminering enda vanskeligere.
3

Kramper og risting muskler er en indikasjon på at kroppen lider av dehydrering forårsaket av elektrolyttforstyrrelser. Skjelvinger og kramper kan også forekomme.
4

Blødning i avføring er et annet symptom på avføringsmiddel misbruk, forårsaket av uttørking av tarmen forårsaket av forstoppelse-induserende effekter av laxitive. Dette kan forårsake skade på nerve avslutninger i tykktarmen som fører til infeksjon.
5

Oppkast eller en overveldende følelse av kvalme er tegn på at kroppen prøver å kvitte seg med giftstoffer eller stoffer som anses skadelig . Enkeltpersoner opplever dette eller noen av de ovennevnte symptomene bør søke hjelp fra en lege for råd.

helse

· Hvordan overvinne frykten Integrerings Fra Dissosiativ Identity Disorder (DID) 
· Hofte-og ryggsmerter 
· Eye Contour Serum Fjerner Skjemmende Eye rynker 
· Definer Ondartet Hypertensjon 
· Endre måten du smiler med tann farget fyllinger Austin 
· Hva er ulempene ved å bruke en Waterpik ? 
· Salmonella Symptom Informasjon 
· Hva er de Inhalering Symptomer hydrogensulfid? 
· Fordelene med Invisalign London Behandling 
· Estetiske Hensyn I Periodonti