Problemer knyttet til alkoholisme

Alkoholisme regnes som en kronisk sykdom, preget av en craving for alkoholholdige drikkevarer, tap av evnen til å kontrollere ens fysiske og emosjonelle tilstander, trekke symptomer som skjelvinger og kvalme og en høy toleranse for store mengder alkohol. Noen problemstillinger knyttet til alkoholisme er store helseproblemer, redusert familieforhold, problemer med å fungere i dagligdagse situasjoner, fødselsskader i babyer og en høyere risiko for å dø av selvmord eller kjøring ulykker. Helseproblemer

Folk som drikker er i faresonen for leveren lidelser, som for eksempel betennelse og skrumplever, samt ulike typer kreft, inkludert lever, spiserør, strupehode, tykk-og brystkreft. De er også i fare for gastrointestinale problemer, som for eksempel betennelse i slimhinnen i magen, hjertesvikt, slag, bentap og nervesystemet lidelser.
Family Relasjoner

Fordi alkoholisme kan føre folk til å føle seg uinteressert i aktiviteter de en gang likte, å føle ekstreme følelser som sinne og å bruke penger på alkohol for å tilfredsstille deres krav, mange mennesker med alkoholproblemer har en vanskelig tid forholde oss til og kommunisere med sine venner og familier. Dette problemet kan føre til større problemer i familier som har noen som er alkoholiker, inkludert økonomiske problemer, vold og skilsmisse.

Dagligdagse situasjoner

People med alkoholproblemer har ofte en vanskelig tid fungerer på jobb eller skole fordi alkohol og andre rusmidler de kanskje bruker kan føre dem til å ha bakrus, cravings, blackouts der de glemmer forpliktelser og en generell disinterest i dagligdagse aktiviteter. På grunn av dette, alkoholikere ofte fungerer dårlig på skolen og arbeid.
Fødselsskader

Gravide kvinner som drikker alkohol overdrevet sette sine babyer i fare for fosterskader som fetal alkohol syndrom, noe som kan føre til fysiske og psykiske funksjonshemninger. Deres babyer kan også være i fare for å ha sentrale nervesystemet lidelser, uregelmessige ansiktstrekk, slik som et lite hode eller korte øyelokk og lærevansker, for eksempel problemer med å lytte, kommunisere og betaler oppmerksomhet
bilder. selvmord og død

Alkoholisme kan føre folk til å engasjere seg i destruktiv atferd, som for eksempel fyllekjøring, som kan føre til døden. Folk som drikker er også på et høyere risiko for selvmord fordi alkohol kan føre dem til å føle seg deprimert og å engasjere seg i farlige handlinger, kan begge føre til selvmord.

helse

· Hva er Levaquin? 
· Symptomer på depresjon: Hvordan kan forebygge depresjon 
· Swine Flu forholdsregler og forebyggende tiltak 
· Hva er årsaken til Graves sykdom? 
· Visuelle symptomer på Lyme Disease 
· Kulturelle og tradisjonelle behandlinger for osteoporose 
· Taking The Stigma Out Of gjær infeksjon 
· Fysioterapi øvelser for Post Mastektomi 
· Aortaaneurisme Repair 
· Nytt år - nye Diet - New You