Hva er behandlingen for ørebetennelser?

Ear infeksjoner er ganske vanlig hos små barn, med tre av fire å ha minst én i en alder av tre. Eldre barn og voksne får sjelden ørebetennelser. De fleste ørebetennelser leges på egen hånd, men vedvarende eller alvorlige tilfeller vil kreve noen behandling. Antibiotika

Antibiotika er vanligvis den eneste behandlingen som kreves for en øreinfeksjon. De er vanligvis foreskrevet for spedbarn under seks måneder gammel eller for barn som har tilbakevendende infeksjoner.
Drenering rør

Når tilbakevendende ørebetennelser ikke klare seg med antibiotika eller når et barns hørsel er svekket av væske i ørene, vil en drenering tube brukes. Dette er et kirurgisk inngrep utføres under generell anestesi, som bruker et rør settes inn i trommehinnen for å drenere væske.
Smertestillende medikamenter
p Hvis en øreinfeksjon forårsaker betydelig smerte, kan det symptom behandles med over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen eller paracetamol. Få legen din godkjenning for små barn. Aldri gi et barn aspirin.
Varm komprimere

smerter forbundet med en ørebetennelse kan bli matt med en varm komprimere. Suge en vaskeklut i varmt vann, vri den ut og trykk forsiktig mot infiserte øret.
Hjem Overvåking
p Hvis barnet opplever kroniske ørebetennelser, hjem overvåkingssystemer er tilgjengelig som sjekker for væske i ørene. Målingene vil gi deg en indikasjon på når det er på tide å planlegge en legetime.

helse

· Hvordan behandle hjertesvikt 
· Herpes Symptomer For menn 
· Lazer Tannbleking leder an 
· Hvordan behandle Barnas Sunburns 
· Medisiner som brukes til å redusere høyt kolesterol 
· Hvordan redusere risikoen for angrep - En kvinnes Selvforsvar Guide 
· 3 enkle taktikker for å forbrenne fett 
· Hvordan kvalifisere for ekstra hjelp for Medicare Part D i Illinois 
· Hva er forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen? 
· Hvordan slukke Overdreven Tørst