Tegn og symptomer på Compulsive spiseforstyrrelse

En compulsive spiseforstyrrelse, også kjent som overspising, er forbruket av store mengder mat og manglende evne til å stoppe slik atferd. Tvangsmessig spiseforstyrrelse er den vanligste av spiseforstyrrelser, inklusive anorexia og bulimia. Helseeksperter mener at compulsive spiseforstyrrelse kan være forårsaket av fysiske, følelsesmessige eller seksuelle overgrep, depresjon og en besettelse med slanking og kroppsbilde (body dysmorphia). Visse tegn og symptomer kan avsløre om noen har en binge spiseforstyrrelse. Overdreven mat Beløp

noen med en compulsive spiseforstyrrelse vil spise en stor mengde mat på en sittende. De vil spise raskt, stuffing mat i munnen så fort som mulig. Secretly stashing mat bort er også et tegn på tvangsmessig spising. Tvangsmessig eater kan samle tom mat containere og hamstre dem bort. De spiser til de er forbi å være full og kan bli kvalm. Sult har ingenting å gjøre med tvangsmessig eater. De spiser om de er sultne eller ikke. Mest Tvangsspisere er overvektig som de ikke rense maten de spiser, men noen overstadig eaters kan ha en normal vekt.
Depresjon

En person kan oppleve ubehag under og etter tvangsmessig spising. Anfall av depresjon kan overflaten og føre til mer overspising. Hun kan føle seg skyldig eller disgusted med seg selv for mangel på selvkontroll når du spiser. Hun kan være lurt å spise alene fordi hun skammer seg over den måten hun spiser og hvor mye hun spiser.
Obsession

Noen med en compulsive spiseforstyrrelse obsesses om mat. De vil tenke på mat hele tiden, i påvente av neste måltid og hva som vil bli fortært. Dette er en usunn besettelse som den lidende føler seg kraftløs å kontrollere. Mat dominerer deres liv, og de føler at de ikke kan unnslippe den.
Sykdom

Personer med en tvangsmessig spiseforstyrrelse kan utvikle sykdommer og komplikasjoner fra deres usunn livsstil, inkludert diabetes , galleblæren angrep, høyt blodtrykk, tarmproblemer, hjertesykdom, panikkanfall og søvnapné. Hvis du eller noen du kjenner lider av en tvangsmessig spiseforstyrrelse, oppsøke medisinsk hjelp. En lege kan forskrive medisiner, og det er gode organisasjoner tilgjengelig for terapeutiske modaliteter, inkludert OA (Overeaters Anonym).

helse

· Hva er bivirkningene av Depo-Testerone injeksjoner for menn? 
· Naturlig rettsmidler er mest egnet for Good Eye Care 
· Pain Relief for Cancer 
· Prostate Cancer Strålebehandling 
· Slik fjerner Scar Tissue Etter labrum Repair 
· Lupus Anti koagulant Symptomer 
· Bruker Nite Hvit For Tenner Bleking 
· Herbal Shampoo for Håravfall 
· Hvordan søke etter en Medical Card i Kentucky 
· Trening & xenadrine Diet Plan