Hvordan diagnostisere Fargeblindhet

En person med fargeblindhet er i stand til å skille noen eller alle fargene er synlige for en person med normalt fargesyn. Fargeblindhet faller inn i tre underkategorier: monochromacy (folk som ikke kan skille farger, bare relative lysstyrke), dichromacy (folk som har normalt fargesyn bortsett forvirring mellom to farger) og trichromacy (folk som har problemer med å lage farger som passer). Les videre for å lære å diagnostisere fargeblindhet. Instruksjoner
en

Forstå at ingen medisinsk behandling finnes som kan kurere eller moderat grad av fargeblindhet, bortsett fra i sjeldne tilfeller der fargeblindhet ble ervervet og ikke genetisk opprinnelse. Dataprogramvare og spesielle linser og filtre for å bistå i farge differensiering er generelt de eneste tilgjengelige midler for å kontrollere tilstanden.
2

Har et vanlig syn test utført for å se om symptomene på fargeblindhet kan rett og slett være et produkt av en korrigerbar visjon unormalt. For eksempel kan personer med ekstrem følsomhet for lys har også en subtil form for fargeblindhet at videre testing kan avdekke.
3

Ta en Ishihara farge test. Dette tester består av en serie av bilder som har bilder eller tall begravd i et mønster av fargede flekker. En person med normal farge syn vil ha noen problemer å identifisere det bildet som ligger i de flekker, mens en farge blind person ikke vil være i stand til. Det finnes ulike tester tilgjengelig for å screene for de forskjellige typer fargeblindhet.
4

Forstå at de Ishihara farge testene har mangler, som forårsaker noen øyeleger til å foretrekke andre tester for å diagnostisere fargeblindhet. Ishihara farge testene krever spesifikk kulturell kunnskap (for eksempel muligheten til å identifisere en arabisk tall) at enkelte etniske eller aldersgruppene (som barn) ikke kan identifisere. En vanlig test brukes til å diagnostisere fargeblindhet kalles den amerikanske Optical /Hardy, Rand og Ritter Pseudoisochromatic Test.
5

vite at kliniske tester er designet for å flytte på et raskt tempo. Hvis du ønsker en mer grundig analyse av tilstanden din, kan du vurdere å ta del i en akademisk studie på fargeblindhet. Husk imidlertid at du bør ha en kvalifisert lege diagnostisere fargeblindhet så behandlingsmuligheter kan undersøkes.

helse

· Ivory Soap & Restless Leg Syndrome 
· Slik unngår du at en fettlever 
· Fordeler med DNA fingerprinting 
· Struping og ALS 
· Hvor mange stammer av HIV-viruset er det? 
· Hva er Allergiske reaksjoner? 
· Teen Support Groups 
· Definisjon av Mental Health Services 
· Hvordan bli kvitt av High Back Pain 
· Typer Vorter på en hånd