Hvordan identifisere tegn på Downs syndrom

Down syndrom, også kjent som Trisomi 21, er en av de vanligste årsakene til fødselsskader. Påvirker nyfødte, forårsaker tilstanden et unormalt utseende, psykisk utviklingshemning og flere helsemessige forhold. Forårsaket av en ekstra kromosom som oppstår under utviklingen av egg, forskerne er ikke sikker på hva ber abnormitet. Tilstanden er genetiske og risikofaktorer øker med alder på en kvinne som blir gravid. Det er ingen forebyggende for Downs syndrom, skjønt diagnostiske tester er tilgjengelige for å gi foreldrene en indikasjon av tilstanden før fødselen. Med adekvat behandling og helsetjenester, kan de plaget med Down syndrom leve et lykkelig og relativt normale liv. Lære å identifisere tegn på Downs syndrom vil fremme forståelse av tilstanden og hjelpe foreldre til å takle de utfordringer, vanskeligheter og gleder oppdra et Down barn. Instruksjoner
en

titt på din baby eller smårolling. Mange Down syndrom babyer viser ikke unormalt, eller gjenkjennelige trekk som store øyne, utstående tunger eller små hodeskaller ved fødselen, men noen gjør det. Ansiktstrekk kan synes liten, med en flat nese, stor tunge og liten munn. Se på babyens øyne. Mange Down syndrom babyer har mandelformede øyne.
2

Sjekk babyens muskel tone. Ofte Down babyer vises floppy eller løs leddet og mangel fast muskel tone. Dette gjør det vanskelig for dem å holde opp hodet som de vokser, eller forårsake ukoordinerte bevegelser når nå eller flytte gjenstander.
3

Se på babyens ører. Noen ganger, Down syndrom babyer har ører som ikke er formet som normalt. Når du er i tvil, sjekk med barnelege din, så det kan være andre årsaker til slike anamolies.
4

Observer babyens hender. I noen tilfeller, Down babyer har større enn normale hender, og deres små fingre noen ganger kurve innover. Igjen, bare fordi barnet ditt har store hender ikke at han eller hun har Downs syndrom. Unngå å hoppe til konklusjoner og se etter og observere tegn og symptomer i grupper, ikke individuelt.
5

Observer barnets vekst. I de fleste tilfeller Down babyer vokser i et saktere tempo enn sine jevnaldrende, og kan aldri nå normal høyde eller vekt standarder. Har din barnelege utføre vanlig vekt og høyde målinger og se etter tegn på forsinket læringsprosesser som med krypende, gå og snakke.

helse

· Om Lukt Eaters 
· Remedy for en Sinus Hodepine 
· Effektive akne produkter for å hjelpe deg bli kvitt akne i løpet av kort 
· Hva er bivirkningene av brystkreft narkotika? 
· Universal Health Care Information 
· Dental Implant Chicago 
· Definisjon av en Cardiovascular tekniker 
· Menn Anti-Aging hudpleieprodukter 
· Hvordan redusere blodtrykket Fast 
· Om nyre bivirkninger av metotreksat