Cell Mutasjon Sykdommer

En mutasjon er ingen endring i vårt DNA. Et gen er en del av DNA som koder for et spesielt protein. Når det er en endring i DNA i et gen, kan protein som produseres av det genet være formålsløse eller det kan fungere annerledes enn det er ment til, noe som kan føre til sykdom eller kroniske lidelser. Typer

lidelser forårsaket av mutasjoner (genetiske lidelser) kan være forårsaket av en mutasjon i ett enkelt gen. Lidelser kan også være multifaktoriell, som betyr at de skyldes mutasjoner i flere gener og noen ganger et samspill med miljøfaktorer.
Enkelt gen Disorders

lidelser forårsaket av en mutasjon i et enkelt gen omfatter sigdcelleanemi, fenylketonuri (PKU) og Smith-Lemli-Opitz syndrom (SLOS).
bilder multifaktorielle lidelser

multifaktorielle lidelser omfatter Down syndrom, cystisk fibrose, hypotyreose, Klinefelter syndrom, Cri-du-Chat syndrom og kreft. (Se referanse 1)
Effects

Ifølge Emory University, er kreft ikke et resultat av en enkelt mutasjon, som er grunnen til de fleste kreftformer oppstå senere i livet. En opphopning av mutasjoner til de genene som styrer celledeling eller svulst undertrykkelse oppstår over tid.
Hensyn

Mutasjoner kan være gunstig. Ifølge arbeider som er publisert i tidsskriftet Proceedings of National Academy of Sciences i USA i 1998, folk som er bærere for sigdcelleanemi, men ikke har sykdommen har en fordel i å være resistente mot infeksjon av malariaparasitten. Som kroppen kvitter seg med sigd celler under naturlige immunforsvar, er malariaparasitten drept også.

helse

· Vellykket Organic Breast Cancer behandlinger 
· Hva er fordelene med Aricept ? 
· Hypostatic Lungebetennelse Symptomer 
· Biomolekyler brukes til energi 
· What The Best Wrinkle Remover kan gjøre for deg 
· Stadier av søvnapné 
· Høreapparat Kommunikasjonsstrategier 
· PD (pupillavstandsjustering) Måling For varifokale Briller og briller Online 
· Hvordan bruke en intravenøs væske Varmere 
· Et par ting du bør vite om Nasal Allergi