End-of-Life Behandling for Down syndrom med demens

End-of-life behandling for Down syndrom pasienter med demens er i hovedsak de samme som for folk som lider av Alzheimers bortsett fra at det kan være flere medisinske problemer som er sammenfallende med Down syndrom. Betydning

Familier av pasienter med Down syndrom har sett sine kjære avtale med mange vanskeligheter. Medfølende, er end-of-life behandling så mye for vaktmester 'fordel som det er for pasientens.
Mål

De som behandler eller omsorg for Down syndrom pasienter med demens søke å gi fysisk og psykisk komfort til sine pasienter og en fredelig og verdig død. I tillegg tilbyr de rådgivning og støtte i beslutningsprosesser til familier

Typer

End-of-life behandling kommer i to former:. Palliativ og aggressiv .
Egenskaper

Palliativ omsorg er fokusert på å holde pasienten komfortabel med avbøtende behandlingsalternativer vurderes som nødvendig. Aggressiv behandling søker å forlenge livet gjennom bruk av sykehusinnleggelse, fôring rør, og andre livsnødvendig tiltak.
Hensyn

ønskene til pasienter og deres familier er primære . På hvilket punkt å trekke linjen i behandlingen er et spørsmål som må avgjøres så snart som mulig etter diagnostisering av demens.

helse

· Hva er Bones av Axial Skeleton? 
· Hvordan forberede en Salt Bath for levende celler 
· Adderall Abuse Symptomer 
· Hvordan endre en Toilet Seat Cover 
· Hvordan leve med munnen kreft 
· Hvordan bruke Freeze Spray for å bli kvitt Bugs og mus 
· Trafikk Maling fjerning 
· Hvordan holde Poison Oak ut av øynene 
· Den ekstra verdi Of A Billing Service i medisinsk praksis 
· Østrogen Dominans & utbruddet av overgangsalder