Hva er fordelene med Chickweed for gikt?

Fem millioner mennesker i USA lider av gikt og fem millioner mennesker søker en måte å lindre smerten av en gikt angrep. Det finnes mange forskjellige løsninger for gikt smerte fra reseptbelagte legemidler til homeopatisk blandinger. Blant de naturmidler en effektiv en er chickweed. Definisjon av Chickweed

Chickweed regnes som et ugress i USA, men det kan være en gudegave til gikt lider. Stammen stier langs bakken og er lys grønn og litt hoven i leddene. Den har små petioles festet til stammen og frukt som ser ut som en hvit kapsel. Blomstene er små og hvite med fem kronblad. Chickweed begynner blomstringen i mars og vil fortsette inn i høsten.
Chickweed Oppskrift for gikt

Bruke chickweed å lindre gikt betyr å gjøre det til en te. Oppskriften er enkel. Kok en kopp vann med en teskje av vassarv. Deretter press ut vassarv og drikke te. Fire porsjoner av denne te hver dag vil bidra til å forhindre gikt angrep. Den kan også brukes i salater eller kokt og servert som en grønnsak.
Hva Chickweed Har

Chickweed er kjent for å berolige og kjøle slimhinnene. Chickweed har også store mengder vitamin C, protein, flavonoider, fytosteroler og glykosider. Alle disse ha bruker i kampen mot ulike sykdommer, men vitamin C og flavonoider opptre som anti-inflammatorie, som bidra til å lette gikt smerte.
Andre Chickweed Bruker

amerikansk Indianerne har en rekke bruksområder for vassarv foruten en gikt kur. De bruker den til å behandle respiratoriske plager. Europeere har brukt chickweed å behandle tuberkulose. Naturmedisinere bruker den til å behandle eksem, revmatisme, psoriasis, kan magesår, utslett, blodsykdommer, hemorroider og øyebetennelse.
Bivirkninger

spise for mye Chickweed føre til oppkast og diaré. Chickweed inneholder også nitrater og for mye forbruk kan føre til nitrat forgiftning.

helse

· Humper på mine Scalp
· Low-Fat høyt fiber dietter 
· Kaliumklorid informasjon 
· Kan Synet Forbedre ved hjelp av naturlige metode for å bidra til å gjenopprett…
· Hvordan komme seg fra kunstig koma 
· Myter og fakta om AIDS 
· Hvordan spise suppe Hvis hendene rister 
· Hva slags mat inneholder Sildenafil 
· Slik løser Spisse hjørnetennene Med Cosmetic Dentistry 
· Kolesterol Problemer? Fiskeolje kan være løsningen