Kan HPV bli leid fra en kvinne?

Menneskelig papilomavirus (HPV) er en virusinfeksjon som rammer 20 millioner mennesker i USA. Det er vanligvis overført gjennom kjønn, men det kan også føres gjennom andre metoder. Det er den vanligste seksuelt overførbare sykdommer, og det er ansvarlig for mange reproduktive kreftformer. Hvor vanlig er HPV?

HPV er svært vanlig. Det finnes over 40 typer av HPV, og de fleste seksuelt aktive mennesker i USA er smittet eller vil etter hvert bli smittet.
Hvordan menn får HPV

Vanligvis HPV overføres via oral, vaginal eller anal sex. Ifølge CDC, homofile og bifile menn har større risiko for å pådra seg virus. Imidlertid kan menn også kontrakt HPV gjennom samleie med kvinner. HPV diskriminerer ikke, og det kan ramme menn eller kvinner.
Hvordan Else er HPV overførbare?

Selv om de aller fleste HPV-sendinger oppstå på grunn av sex, kan HPV også overføres gjennom "franske" kyssing, ifølge Dr. Maura L. Gillison av The Ohio State University. Vaginal fødsel og andre hud-til-kontakt med huden kan også overføre sykdommen. Men disse siste modusene for sendinger er sjeldne.
Symptomer på HPV

HPV kan ligge i kroppen i mange år og ikke viser noen symptomer. Men når den gjør viser symptomer, de vanligste er genital, oral eller anal vorter.
HPV og seksuelt Kreft

HPV er den fremste årsaken til seksuell kreftformer. Det er ansvarlig for de fleste tilfeller av livmorhalskreft, penis, vaginal, anal og vulva kreft. Det er også ansvarlig for mange tilfeller av oral kreft.
Slik beskytter du deg

Bruk av kondom hver gang du har sex er en god måte å beskytte deg selv. Men det er ikke en sikker vei siden kondomer ikke dekke hele området av huden. For kvinner, er den beste form for beskyttelse en HPV-vaksine som heter Gardasil. FDA vurderer også godkjenne Gardasil for menn.

helse

· Spinal Block Farer 
· Fakta om Ufrivillig Og hormonbehandling 
· Hva er årsaken til Flair Ups i Fibromyalgi? 
· Bakteriell lungebetennelse symptomer 
· Øvre Back Pain og lungene 
· Slik unngår du at Sinus tann Pain 
· Mirakler Of Dead Sea Skin Care 
· Hvordan få Disability Papirarbeid 
· Misbruk av kokain 
· Fjerne en Big vorte