Grunner for Hyppig hodepine

Hodepine er en kjedelig verke eller smerte i hodet eller nakken. En hyppig hodepine er en som oppstår hele tiden, hver dag eller et par ganger i uken. Det er mange årsaker til hyppig hodepine. Diagnostisering den eksakte årsaken er vanligvis en prosess for eliminering. Søvnmønster

Ifølge AARP, mangel på søvn eller for mye søvn kan være en viktig årsak til hodepine. Voksne trenger å sove uavbrutt i 7-8 timer for å få nok.
Blood Pressure

Ifølge Mayo Clinic, er det ukjent nøyaktig hvor blodtrykket kan påvirker hyppig hodepine. Imidlertid har blodtrykksmedisin blitt brukt til å behandle mange hodepine lider, både de som har høyt blodtrykk og de som ikke gjør det. Dette tyder på en sammenheng.
Uttak Symptomer

En av abstinenssymptomer fra reseptbelagte medisiner som antidepressiva, er koffeinholdige drikker eller hodepine medisiner en dårlig hodepine. Hodepinen er lettet når medisiner eller narkotika er igjen fortært.
Medisinske problemer

Hyppig hodepine er symptomer på mange alvorlige medisinske problemer, inkludert depresjon, hjernesvulster, øvre spinal skader, bihuleproblemer, øyeproblemer og interne parasitter.
Work Issues

Sterke lukter på jobb, gjenskinn flekker på skjermen, leser trykte som er for liten, og selv sitter i en dårlig posisjon kan utløse hodepine.

helse

· Unngå Ubehagelig halsbrann 
· Sener i pekefingeren 
· Kan jeg spise Pears og linser hvis jeg har Crohns sykdom? 
· Hva kan LapBand Pasienter spise etter kirurgi? 
· Fetal Alcohol Treatment 
· Slik frigjøre giftstoffer med Epsom salt 
· Hvordan Monter Krykker 
· Hvor mange kalorier per dag for de eldre? 
· Hvordan Disguise en Walking Cast 
· Hvordan er Strontium brukes på sykehus?